Wat doet de cast van Glee nu?

Glee is nog niet zo heel lang afgelopen, maar dat betekent niet dat we deze heerlijke feelgoodserie niet missen. Zijn jullie ook zo benieuwd wat de cast nu doet? Niet iedereen ging een droomcarrière tegemoet...
 
Quinn Fabray – Dianna Agron
 
Dianna Agron (1986) speelde Quinn Fabray, een cheerleader. Naast acteren is ze ook zangeres, producer, regisseuse en scenarioschrijfster. Nu is ze te zien in de nieuwe film Bare. 
 
 
Kurt Hummel – Chris Colfer.
 
Chris Colfer (1990) speelde Kurt Hummel in Glee. Net als Dianna is hij acteur, zanger, schrijver en producer. Tegenwoordig is hij druk bezig met het schrijven van kinderboeken. Hij schreef onder andere Adventures From the Land of Stories en The Curvy Tree.
 
 
Terri Schuester – Jessalyn Gilsig
 
Jessalyn Gilsig (1971) speelde Terri Schuester. Tegenwoordig is ze te zien in de serie Vikings. Ze heeft een dochter, maar is niet meer samen met haar ex-man.  
 
 
Sue Sylvester – Jane Lynch
 
Jane Lynch (1960) speelde de geniale rol van de gymlerares Sue Sylvester. Ze was onmisbaar in de Glee cast. Hiervoor heeft ze een Emmy Award ontvangen. Binnenkort is ze te zien in de nieuwe serie Angel From Hell.
 
 
Emma Pillsbury – Jayma Mays
 
Jayma Mays (1979) speelde Emma Pillsbury. Naast Glee speelde ze in The Millers, maar deze serie is gestopt. Ze sprak ook de stem van het personage Dulcinea in, in de animatieserie De avonturen van de gelaarsde kat. Ze is getrouwd met Adam Campbell.
 
 
Artie Abrams – Kevin McHale
 
Kevin McHale (1988) speelde de rol van Artie Abrams. Na Glee hebben we weinig gehoord van hem. De laatste keer dat we hem zagen in iets anders dan Glee was de videoclip ‘Last Friday Night’ van Katty Perry.
 
 
Rachel Berry – Lea Michele 
 
Lea Michele (1986) speelde het hoofdpersonage Rachel Berry. Ze past perfect in de cast van Glee, Lea bracht haar eigen album Louder uit, bracht haar eigen boek You First uit en is tegenwoordig te zien in de serie Scream Queens. Daarnaast gaat ze ook nog eens door het leven als een ware it-girl en dat terwijl ze altijd een nerdy rol te pakken heeft. Ze had een relatie met medespeler Cory Monteith.
 
 
Finn Hudson – Cory Monteith
 
Cory Monteith (1982) speelde de rol van Finn Hudson. 13 juli 2013 is Cory overleden na gebruik van heroïne en alcohol. De hele Glee cast heeft nog veel verdriet om zijn dood. Hij had een relatie met medespeler Lea Michele. 
 
 
Brittany Pierce - Heather Morris 
 
Heather Morris (1987) speelde Brittany Pierce. Tegenwoordig is ze moeder en is sinds kort getrouwd met Taylor Hubbell. 
 
 
Will Schuester – Matthew Morrison
 
Matthew Morrison (1978) speelde leraar Will Schuester. Hij maakt muziek en heeft een contract getekend bij Mercury Records. Hij is getrouwd met Renee Morrison.
 
 
Burt Hummel – Mike O’Malley
 
Mike O’Malley (1966) speelde Burt Hummel. Na Glee speelde hij in de film Concussion. Hij is getrouwd met Lisa O’Malley en heeft drie kinderen.
 
 
Mercedes Jones – Amber Riley
 
Amber Riley (1986) speelde Mercedes Jones. Tegenwoordig is ze zangeres en speelt ze in theatervoorstellingen.
 
 
Santana Lopez – Naya Rivera
 
Naya Rivera (1987) speelde Santana Lopez. Naya is tegenwoordig model, moeder en te zien als Blanca in de serie Devious Maids. Ze is getrouwd met Ryan Dorsey.
 
 
Mike Chang​ - Harry Shum jr
 
Harry Shum jr (1982) speelde Mike Chang in Glee. Maar hij is bekend geworden door de Step Up films. Nu speelt hij Magnus Bane in de Netflix serie Shadowhunters: The Mortal Instruments.

Embed from Getty Images

 
Wie was jullie favoriet van de Glee cast?
 
 
Bron: Wikipedia, bron foto's: Getty

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste nieuwe TV-series uit Amerika!

  • Dé serie van het moment: Scream Queens

  • New Year's Eve

  • Pitch Perfect

  • Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen