Achter de schermen: oktober

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!
 
Het is een tijdje geleden dat we een ‘achter de schermen’ hebben geschreven. De laatste keer was namelijk in december. Oeps! Vanaf nu kunnen jullie elke maand een ‘achter de schermen lezen’, beloofd. We hebben het de laatste maanden enorm druk gehad met de website. We hebben Chicklit een make-over gegeven en de site loopt beter dan ooit.
 
 
De Chicklit redactie bestaat nu uit drie mensen, want we hebben een nieuwe stagiaire erbij. Sinds september is Ismay Gijsen de redactie komen versterken. Ze is net zo'n grote 'book nerd' als ons! Even voorstellen: Ismay zit in het laatste jaar van haar opleiding redactioneel medewerkster. Als ze niet met haar neus in de boeken zit, is ze aan het reizen, koken of bing-watche. Ja, ook Ismay heeft een relatie met haar Netflix account.
 
 
 
Afgelopen maanden hebben we verschillende interviews gehad. Chicklit interviewde Kate Morton, Jojo Moyes, Holly Smale, Buddy Tegenbosch en Helen Vreeswijk. Bekijk het interview met Kate Morton hier en het interview met Geek Girl Holly Smale hier
 
 
Stagiaire Ismay kreeg kaartjes voor de film The Ant-Man. Ze is geen Marvel fan, maar denkt daar misschien na deze film toch anders over. Chicklit gaf deze film, maar liefst vijf hartjes! Oh en wist je dat er ook een deel twee komt? Meer daarover vind je hier
 
 
Hard werken moet worden beloond, dus hoofdredactirce Andrea vloog naar Portugal voor een welverdiende vakantie. Ze verbleef in het hotel waar Ian Fleming James Bond heeft bedacht, hoe fancy is dat?! 
 
 
 
 
 
Nieuwsgierig? Blijf ons volgen!

Nieuwste artikelen

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • De 10 grootste boekwinkels ter wereld!

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Chicklit top-5: juni

Zoek in artikelen