De 13 beste 'The 100' filmpjes van fans voor fans

Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met The 100, kun je waarschijnlijk niet wachten tot het derde seizoen wordt uitgezonden. De serie is onwijs creatief en prachtig vormgegeven. Maar de fans kunnen er ook wat van. Bekijk hieronder de 17 mooiste video's van fans, gemaakt over The 100.

1. Ken je de serie nog niet? Tony N. heeft door verschillende scènes achter elkaar te zetten het voor elkaar gekregen een samenvatting te maken. Maar weet waar je aan begint, dit zou zomaar weer eens een van je verslavingen kunnen worden...

 

 

 

 

2. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan deze video. Het koppelt alle scènes die gevoel moeten oproepen en je de serie inslepen. De video van sparksfly221 laat je helemaal in de stemming komen

 

 

 

 

3. Als je van leuke jongens houdt moet je deze even kijken! Want ook in The 100 zijn ze te vinden. Deze video bundelt de ontwikkeling van Bellamy Blake, gespeeld door Bobby Morley.

 

 

 

 

4. En deze video van Diana Nekrasova is voor de fans van Raven Reyes! Het meest dappere karakter uit de serie. Zie hier haar beste momenten!

 

 

 

 

5. The main question in The 100 is natuurlijk: What have we become? De volgende video van Shattered Desires probeert daar antwoord op te geven.

 

 

 

 

6. De meiden van The 100 zijn echt power women! Bekijk hieronder de video van Queen K met alle momenten van de heldinnen. You go girl!

 

 

 

 

7. Maar er is uiteraard ook liefde te vinden in The 100. Zie hier de mooiste momenten van Lexa en Clarke, gemaakt door TheSerialLove.

 

 

 

 

8. De liefde tussen Kane en Abby is een bijzondere. In deel 1 probeerden ze elkaar nog te vermoorden en even later spotten we ze hand in hand! Deze video van Jessicahhhh gaat over de ontwikkeling van hun liefde.

 

 

 

 

9. Voor alle broers en zussen! Jullie zullen de speciale band tussen Bellamy en Octavia vast herkennen. Prachtig in beeld gebracht door Alexa Lexie.

 

 

 

 

10. De video van Wunderlust schetst de relatie tussen Clarke en haar moeder Abby, nog zo'n bijzondere. Ze hebben elkaar leven vaak aan een zijden draadje zien hangen. Ben jij even blij dat jouw moeder gewoon thuis op je zit te wachten!

 

 

 

11. Octavia Blake is misschien wel het karakter dat het meeste ontwikkeling doormaakt gedurende de serie. Ze weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Daar kunnen we wat van leren! Deze video is gemaakt door EnchantedxPassion

 

 

 

12. De video van ShatteredxDesires kun je beter niet kijken wanneer je 's avonds alleen thuis bent.. Het zet alle gruwelijke momenten uit The 100 voor je op een rijtje

 

 

 

 

13. Wil je je motivatie en doorzettingsvermogen even een boost te geven? Kijk dan deze video van oliviabrooke. Soms heb je dat even nodig..

 

 

 

Lees ook: Trailer nieuw seizoen Teen Wolf

Bron: mtv.com, the100.wikia.com

Nieuwste artikelen

  • De meest gekeken Netflix series in 2021

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

Gerelateerde artikelen

  • The 100 feiten die je nog niet wist

  • 15 foto's die je niet zal begrijpen als je geen Pretty Little Liars fan bent

  • 10 redenen waarom Pretty Little Liars-fans super leuk zijn!

  • Win twee toegangskaarten Comic Con Ahoy 8 maart

  • De laatste aflevering van The 100 seizoen 7 verklaart een groot mysterie

Zoek in artikelen