Creepy theorie over Home alone...

Iedereen heeft deze film waarschijnlijk al ontelbare keren gezien: Home alone. En wat blijft ie leuk! Ook dit jaar zal de film tijdens de feestdagen vast weer te zien zijn. Wij schrokken dan ook toen we deze aparte fan-theory over Home alone lazen. Kunnen we nu nog wel genieten van deze heerlijke klassieker?

Home alone bestaat dit jaar 25 jaar en wordt nog steeds uitgezonden. Een klassieker waar vooral niet meer aan geknoeid moet worden. Bij het eerste en tweede deel valt het derde deel namelijk al in het niet. En nu doet een theorie de ronde die de film eens flink onder de loep neemt. Kunnen we dit wel waarderen?

De theorie stelt dat Kate Mccallister haar ziel aan de duivel zou hebben verkocht om haar zoon terug te krijgen. En de duivel zou de onschuldig lijkende Gus Polinski zijn. Hoe komen ze erbij? Nou, het begint allemaal op het vliegveld, als Kate erachter komt dat haar zoon weg is. Ze hangt wanhopig over de balie en zegt: “If I have to sell my soul to the devil himself, I am going to get home to my son.” Op dat moment zie je hoe Gus haar opmerkt en haar kant uit beweegt.Volgens de theorie is het ook erg toevallig dat Kate precies op Scranton Airport is gestrand, deze ligt namelijk op een kruispunt. Voor sommigen gaat er nu een belletje rinkelen, maar eerlijk gezegd hadden wij ook wat meer uitleg nodig. De mythe stelt dat er op kruispunten onderhandeld wordt met de duivel. Er wordt een aanbod gedaan (Kate biedt haar ziel aan) waarvoor in ruil iets gekregen kan worden (naar Chicago voor Kevin).

Nog een bevestiging voor dit verhaal is het feit dat Gus een bepaald instrument bespeelt. Namelijk een houtblazer, welke de favoriet van de duivel zou zijn.Als we deze theorie moeten geloven is de sfeer van Home alone er wel af... Wij doen gewoon net alsof we niks gelezen hebben en verheugen ons nog net zoveel op de film als alle voorgaande jaren!

Wat vind jij van deze theorie?

Lees ook: Is A Nightmare Before Christmas een kerst- of Halloween film

Bron: mtv.com, fanpop.com

Nieuwste artikelen

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

  • Deze Young Adult boeken worden regelmatig verbannen 

  • Luna, Schaduw van de Maan - Lies Vervloet

Gerelateerde artikelen

  • 25 feiten over populaire kerstfilms die je nog niet wist

  • 10 vervolgfilms die nooit gemaakt hadden mogen worden

  • Disneyfiguren in een creepy jasje

  • J.K. Rowlings nieuwe website bevat een pagina waarop Harry Potter theorieën worden ontkracht

  • Recensie: Carrie

Zoek in artikelen