5 redenen waarom Supergirl top is

Wij waren blij verrast toen we hoorden van dit nieuws: Supergirl krijgt een eerste seizoen met 20 afleveringen! Dit is niet alleen leuk voor de fans, maar betekent iets positief voor alle vrouwen. Wij worden namelijk eindelijk eens erkend als echte heldinnen. You go girl! Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom we deze chick graag op het scherm blijven zien.

Een heldin in de hoofdrol
Alles meegerekend zijn er echt heel veel heldenseries. En hoewel de dames steeds meer een rol krijgen in dat soort verhalen, de hoofdrol is meestal weggelegd voor een man. Het is belangrijk dat er steeds meer diversiteit op tv te zien is. En daarmee is Supergirl een stap in de goede richting.De serie zelf is erg goed
Natuurlijk is het een beetje gek en ligt er soms teveel nadruk op de feministische boodschap, maar dat kan in deze serie. Veel is namelijk ook gewoon grappig bedoeld, wat werkt! Melissa Benoist toont de charmante kant van een superheld en het karakter heeft dan ook nu al een goede band opgebouwd met de andere karakters uit de serie, dit komt niet vaak voor. Tot nu toe valt de serie ook erg goed bij de critici.

De serie heeft ook muzikale potentie
De cast van Supergirl zit bomvol super talent! Melissa Benoist heeft een rol gespeeld in Glee en Jeremy Jordan is een echte musicalster. Wauw, deze serie bezit echt alle ingrediënten voor een succes!

youtube.com (amelialourdes)

Relaties zijn belangrijk
In tegenstelling tot andere series, staan relaties bij Supergirl in een hoog vaandel. En dan met name relaties van vrouwen onderling. Zo is de band van zussen Kara en Alex erg belangrijk. Net als de moeilijke band die Kara en haar baas hebben. Vrouwen zijn nou eenmaal erg interessant!

We zien Melissa Benoist graag terug
Deze actrice is als het ware bestand tegen alles wat negatief is. En dat zal niet door haar superkrachten komen, maar gewoon door haar als persoon. Ze wordt vaak gevolgd door puppies en vogels, die willen ook maar al te graag bij haar zijn.

 

Wat vind jij van Supergirl?

Lees ook: 12 x series van vroeger die we missen

Bron: mtv.com, ign.com

Nieuwste artikelen

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Recensie: Twee zomers

  • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

  • Deze tv-series worden in 2021 gecanceld o.a. Lucifer en Brooklyn Nine-Nine

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • 7 redenen waarom Disney films niet alleen leuk zijn voor kinderen

  • Deze series zijn in 2021 gecanceld

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

Zoek in artikelen