Knappe mannen die lezen zijn hot!

Boeken, een stoffig imago? Echt niet! Geef ons een grote kop thee, een brok chocola en een boek en we zouden dagen kunnen overleven. Ja, wij houden dus behoorlijk veel van lezen. Maar wist je dat er ook mannen - hele knappe mannen - regelmatig met een boek in de handen te vinden zijn? Door deze foto's ga je nog meer van lezen houden! 

Ja, er is dus een Instagramaccount waar je zo nu en dan een lezende hottie te zien krijgt. En een boek plus een belachelijk knappe man, dat is een fantastische combinatie waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Een lekkere vent lezend in de trein, een spetter met een boek in een café en een adorable guy in een boek verdiept op straat. We houden ervan. Waarom komen wij zulke hotties nou niet tegen? Ach, we hebben in ieder geval dit geweldige Instagramaccount voor onze dagelijkse portie lezende mannen. You're welcome. 

 

 
 
 
 
 
 

A photo posted by Hot Dudes Reading - Official (@hotdudesreading) on

En, al van je stoel gevallen? Wij in ieder geval wel. Wil je meer van dit soort hotties zien? Kijk dan eens op het Instagramaccount. Geluksgevoel gegarandeerd!

Heb je deze artikelen al gelezen?

5 redenen waarom Supergirl tof is

4 redenen om de Harry Potter boeken te herlezen

Bron: Hot Dudes Reading

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Mooie Movie Mannen part I

  • 10 redenen waarom Jason Momoa een lekker ding is

  • Mooie Movie Mannen part II

  • Mooie acteurs met baarden

  • 10 redenen waarom Cole Sprouse een lekker ding is

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen