Kleed je met kerst als een Pretty Little Liar

Kerstmis komt steeds dichterbij, en dan slaat de paniek toe. Want we hebben nog steeds geen kerstoutfit, en we willen er eigenlijk een stuk of drie. Gelukkig heeft het binge-watchen van de serie Pretty Little Liars ons iets opgeleverd, want de jurken die onze vijf liars dragen zorgen voor flink wat inspiratie. Kleed je classy als Spencer, funky als Aria of sexy als Emily en Hannah. Zo kleed je je deze kerst als een Pretty Little Liar. 

1. Kunstzinnig als Aria

Iedere aflevering opnieuw verbazen we ons over de meest artistieke outfits van Aria. Hijst ze zich in een feestjurk, dan is het helemaal raak. Kleed je je als Aria met haar hoge rokken en zwierige jurken, dan ben je niet vies van een glittertje hier en daar. Meng verschillende stofjes en patronen met elkaar, kies voor opvallende oorbellen en high heels en je bent good to go. 

2. Sexy als Emily

Strakke jurken, heel veel bloot en niet teveel poespas, zo herkennen we Emily als ze zich waagt in een party-outfit. Haar jurken trekken de aandacht met hun glitters, laagjes en ultrastrakke pasvormen - houd je adem maar vast in - maar sieraden als eyecatchers blijven meestal uit. Ga je voor Emily deze kerst, dan laat je je haar los, kies je voor een natural make-up look en laat je je jurk de eyecatcher van de avond zijn. 

3. Vrouwelijk als Hanna

Is Emily's outfit too much voor je? Dan is die van Hanna de perfecte uitkomst. Vrouwelijk en zeker uitdagend, maar niet too much. Kun je tenminste nog ademhalen als je door de feestzaal danst. Steek je haar lekker op of laat het verleidelijk los hangen en kies voor zwierende jurkjes met een strak bovenlijf. Enne, een lippenstick in een fel kleurtje mag natuurlijk niet missen. Net als die torenhoge hakken, trouwens.  

4. Classy als Spencer

Waar de stijl van de meeste liars nogal gedurfd is, houdt Spencer het lekker classy. Nog steeds korte rokken en strakke jurkjes, maar wel hoogsluitende tops en de befaamde rode lippenstift. Maak je haar vast met een speldje, gebruik een klassieke ketting als eyecatcher en je bent klaar voor de kerst.

5. Dromerig als Allison

Zie je een zwierig jurkje voorbij komen in een mooie pasteltint, dan weet je dat Alisson in beeld komt. Kies je voor een outfit in deze stijl, dan draag je een prachtige lange jurk die wijd uitloopt of een elegant topje. Een glittertje hier en daar, maar niet too much. En vergeet vooral die elegante krul niet in je haar te doen!

Als welke pretty little liar ga jij je kleden deze kerst?

 

Lees ook: 

De nieuwste Pretty Little Liars trailer geeft 10 spoilers weg

Nieuwe poster en cast foto's Pretty Little Liars seizoen 6B

 

Bron: ABC Family

 

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

Zoek in artikelen