8 x mysterieuze personages uit Disneyfilms

Hoewel de meeste vragen in Disneyfilms wel beantwoord worden - ze leven nog lang en gelukkig - zijn er altijd personages die meer vragen oproepen dan antwoorden. Want hoe is een pratende sneeuwpop genaamd Olaf ontstaan? Hoe kan het in godsnaam zijn dat een uit de kluiten gewassen viking in Rapunzel groot fan is van de eenhoorn en waarom is Dory zo vergeetachtig? Dit zijn de meest mysterieuze personages in de Disneyfilms. 

1. Rafiki, The Lion King

Het is algemeen bekend dat deze aap een verschrikkelijk groot genie is, maar hoe is hij zo geniaal geworden? En waar lopen zijn soortgenoten ergens rond? En misschien nog wel het belangrijkste: hoe is hij zo'n genius geworden? Wij zouden hem in ieder geval graag in willen schakelen als psycholoog. 

2. Olaf, Frozen

We vinden het totaal niet erg, maar hoe kan het in godsnaam dat een sneeuwpop kan lopen en praten? En waar komt 'ie nou eigenlijk vandaan? We hopen in ieder geval dat hij nooit meer weggaat. We love Olaf!

 

3. Chip, Beauty and the Beast

Ken je dat zinnetje nog? "Ga jij maar snel bij je broertjes en zusjes in de kast." Maar waar zijn die broertjes en zusjes dan, en waarom trippelt Chip altijd achter zijn moeder aan terwijl de rest van de theekop-familie dat niet doet? Deze vragen zien wij meer dan graag beantwoord. Nieuwe film, misschien?

4. Vladimir, Tangled

Hier is de grote vraag al heel snel duidelijk. What the hell moet een beer van een vent met porseleinen eenhoorntjes? Maar we oordelen niet hoor, want wij vinden zijn liefde voor de magische dieren geheel verantwoord. Everybody loves unicorns. 

5. Zweedse verkoper, Frozen

Big summer blowout! Ja, deze Zweedse verkoper weet hoe hij moet handelen. Maar hoe is hij ooit in een blokhut in the middle of nowhere terecht gekomen en waarom daar? Deze geweldige man blijft een groot raadsel.

6. Dory, Finding Nemo

Hoewel ze het antwoord zelf vast ook niet zal weten, vragen wij ons echt af hoe Dory aan zo'n slecht geheugen is gekomen. En hoe kan een vis zo belachelijk blij zijn? Gelukkig zullen deze vragen binnenkort misschien beantwoord worden, dan draait namelijk de film Dory in de bioscoop!

7. Flounder, The Little Mermaid

Botje met zijn blauwe strepen is natuurlijk adorable, maar hoe is hij het 'huisdier' van een zeemeermin geworden? Heeft hij geen eigen school vissen waar 'ie bij wil worden en waarom is hij op zijn zachtst gezegd nogal een watje?

8. Stepmother, Cinderella

Iemand die zo intens gemeen is, daar moet een goede - hopen we - oorzaak voor zijn. Want hoe kun je je eigen stiefdochter in godsnaam opsluiten op een zolderkamer terwijl je zelf in luxe leeft? En waarom is ze nog steeds alleen? Alhoewel, met zo'n karakter is die vraag makkelijk te beantwoorden...

Heb je dit artikel al gelezen?

Dit zijn de heerlijkste mannen uit Once Upon a Time

Bron: Blogs Disney

Nieuwste artikelen

  • Tijden van amandelbloesem – Carmen Bellmonte

  • Ugly Girls - Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck & Sara Ohlsson

  • Salto - Arndís Thórarinsdóttir

  • De regel van drie - Sam Ripley

  • Onderstroom - Linda Jansma

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen