Beëindigde series hebben eindelijk een ontknoping!

Dit ga je toch niet menen he... Blijkt dat je favoriete serie zomaar per direct van de buis is gehaald. Jou achterlatende met allerlei vragen en mogelijke scenario's. Helaas wordt deze nachtmerrie wel eens werkelijkheid en moet jij op zoek naar een nieuwe liefde. Wij gaan proberen dit oude zeer te verzachten...

Want sommige creators en casts vonden gelukkig ook dat onbeantwoorde cliffhangers not done zijn. ABC Family wordt freeform in 2016 en voor een goede start van een nieuwe periode, moet je eerst het verleden afsluiten. Ontdek hieronder hoe de series mogelijk verder zouden gaan, zodat je het voor eens en voor altijd af kunt sluiten.

Kyle XY (2006-2009)
Story: Een tienerjongen met mysterieuze krachten (en geen navel!) Wordt opgenomen in een " normale" familie.
Cliffhanger: Kyle leert dat Cassidy zijn broer is en dat Latnok hem probeert te klonen.
Vervolg: Zoals onthuld door de producenten op de dvd van Seizoen 3, zou Cassidy de grote tegenstander blijven, Grace zou proberen om Kyle terug van de Tragers nemen, Kyle en Jessi zouden een "make a go of it" maken nog voordat ze uiteindelijk breken en Kyle zou een "geestelijk leider" voor mensen over de hele wereld worden.

cliqueclack.com

The middleman (2008)
Story: Een jonge kunstenaar wordt aangenomen door een top-secret agentschap om tegen het kwaad te strijden.
Cliffhanger: De enige onbeantwoorde, brandende vragen waren de identiteit van Wendy's vader en de naam van de verloren liefde van de middleman.
Vervolg: Een finalescript werd gelezen in 2009 op Comic Con show, waaruit blijkt dat verloren liefde van de middleman Ravina Rao is - en dat zij zijn middleman was. En terwijl hij niet noodzakelijkerwijs eindigde met Lacey, deelden ze wel een epische kus.

vipercomics.com

The secret life of the american teenager (2008-2013)
Story: Alleen maar hormonen...
Clifhanger: Amy blaast haar huwelijk af en verlaat Ricky en John voor New York, terwijl Jack en Grace besluiten om gewoon vrienden te blijven.
Vervolg: Volgens creator Brenda Hampton, volgt Ricky Amy naar NYC, waar ze de knoop doorhakten nadat ze afgestudeerd was. Grace verhuisd ook naar New York om geneeskunde te gaan studeren, net als Adrian en Omar (en hun twee kinderen). Ondertussen trekt George in Amy en Ricky's appartement en reist Anne de hele wereld over. Oh, en Jack is getrouwd... met Madison?!

hollywoodreporter.com

10 things I hate about you (2009-2010)
Story: Deze serie ging over twee zussen die volledig elkaars tegenpolen zijn, maar allebei kampen met het probleem onder de duim te worden gehouden door hun overbezorgde vader. Gebaseerd op de populaire film.
Cliffhanger: Walter betrapt Kat en Patrick in bed, Bianca ziet Joey met iemand anders zoenen en Chastity wisselt van school.
Vervolg: Patrick's relatie met Kat zou versterken en Walter zou een vaderfiguur voor hem worden. Een Bianca/Cameron/Joey-driehoeksverhouding zou ontstaan en Chastity zou niet terugkeren naar Padua.

youtube.com

The nine lives of Chloe King (2011)
Story: Een tiener meisje ontdekt dat ze katachtige krachten heeft en dat er op haar gejaagd wordt...
Cliffhanger: Chloe geeft Brian een (mogelijk fatale) kus en Zane lanceert een all-out aanval op Jasmine en Valentina.
Vervolg: Brian zou overleven en dan vertrekken om naar school te gaan, gevolgd door de dood van zijn grootmoeder. Simone, Valentina en Zane zouden allen sterven in afzonderlijke gevechten. En, nog belangrijker, Chloe zou verliefd worden op Alek en hem (uiteindelijk) zoenen.

tvfanatic.com

Jane by design (2012)
Story: Een meisje liegt over haar leeftijd om aan de slag te kunnen als een assistente van een aanzienlijk persoon in de mode-industrie.
Cliffhanger: Jane's dekmantel wordt misschien ontdekt, wanneer haar baas haar betrapt op het naaien van kostuums voor haar schoolmusical.
Vervolg: Eli zou Jane helpen haar geheim te bewaren. Jane en Billy zouden eindelijk kussen. Rita en Ben zouden zich verloven. En India zou een relatie met Jeremy nastreven, ondanks hun professionele rivaliteit. Onthult de maker van de serie April Blair.

cherrycross.com

Bunheads (2012-2013)
Story: Een voormalige showgirl uit Vegas wordt een balletinstructeur in het rustige stadje Paradise, Californië.
Cliffhanger: Ginny vertelt Michelle ze geen maagd meer is en Truly en Milly beseffen dat ze allebei verliefd zijn op Scotty.
Vervolg: Michelle zou in Paradise zijn gebleven om naast Fanny in de balletschool te onderwijzen, en Truly (niet Milly!) zou met Scotty trouwen. Tenminste, dat is wat de cast speculeerde tijdens ATX Festival Reunion.

huffingtonpost.com

Ravenswood (2013-2014)
Story: Pretty Little Liars's Caleb Rivers ontdekt dat hij een bovennatuurlijke verbinding heeft naar de mysterieuze stad Ravenswood.
Cliffhanger: Raymond laat de geest van het verleden van Caleb vrij nadat Abaddon (tijdelijk) Miranda laat herleven. Elders, haalt dat rare, kleine meisje trucs uit bij Dillon om zichzelf te doden en Hanna breekt met Caleb.
Vervolg: Zoals bekendgemaakt op Caleb 's terugkeer naar PLL, openen hij en de anderen hun potten bij de brug, waar hun auto crashte en laten alle geesten vrij - waaronder Miranda. Daarna: geen demonen, geen berichten, geen wraak.

deadline.com

Twisted (2013-2014)
Story: Vijf jaar na het plegen van moord als een kind, komt een tiener vrij uit de jeugdgevangenis en zoekt opnieuw contact met zijn oude vrienden - maar wordt valselijk beschuldigd van een nieuwe moord.
Cliffhanger: Danny bekent zijn liefde voor Jo, Lacey eindigt dingen met Whitney en Charlie openbaart de baby die Jo's moeder weggaf te zijn geweest. Maar wacht... Wie is neergeschoten?!
Vervolg: Avan Jogia denkt dat de politiechef doordraait en ons allemaal zou verrassen...

buddytv.com

Chasing life (2014-2015)
Story: Het leven van een 24 -jarige journaliste wordt opgeschrikt door een plotselinge diagnose van kanker.
Cliffhanger: April beslist om in Italië te sterven, Beth maakt een beslissing over haar ongeboren kind, George is gearresteerd en Brenna komt te weten dat ze Finn's donor is... net als Greer terugkomt.
Vervolg: April zou terugkeren naar de VS, waar ze een succesvolle transplantatie zou hebben ondergaan en ze zou vrienden blijven met Dominic. Beth zou haar baby opgeven voor adoptie. Brenna zou tussen Finn en Greer in blijven staan en Sara zou weer goed in contact komen met George, verteld maker van de serie Patrick Sean Smith.

ibtimes.com

We hopen dat dit aan je verwachtingen heeft voldaan en je deze series nu aan je verleden kunt toevoegen. Zo niet, dan weerhoudt niemand je ervan om je eigen verhaallijn te volgen. Wel zijn wij dan heel benieuwd hoe die gaat.

 

Welke verhaallijn speelt zich in jouw hoofd af?

Lees ook: Deze serie is in 2015 het meest gedownload, 12 x series van vroeger die we missen
Bron: tvline.com, giphy.com, youtube.com

Nieuwste artikelen

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

  • 16x de leukste musical films

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Zoek in artikelen