Deze nieuwe personages in Pretty Little Liars 6B gaan voor opschudding zorgen

Double hooray voor het nieuwe jaar, want dat betekent dat al onze favoriete series weer beginnen. Het was een martelgang om zo'n lange tijd te moeten wachten op seizoen 6B van Pretty Little Liars. Maar hé, het was het helemaal waard. Want de flash forward betekent veel nieuws én goeds. Wij stellen je alvast voor aan de nieuwe gezichten van Pretty Little Liars. Maar vergeet niet: niemand is te vertrouwen in PLL, ook zij niet. 

Een nieuw seizoen, een aantal nieuwe personages. En net zoals het merendeel van de inwoners van Rosewood, zijn ook deze newbies heerlijk om te zien. Of ze net zo heerlijk zijn als dat ze eruit zien? Dat betwijfelen we. Want in Rosewood is niets wat het lijkt, en geen enkele levende ziel is daar te vertrouwen. Deze personages gaan gegarandeerd voor opschudding zorgen in seizoen 6B van Pretty Little Liars. 

Dr. Elliot Rollins

Weet je het nog? Aan het eind van de seizoen 6A finale zie je Allison de naam 'Mrs. Rollins' op het bord schrijven. Whut? Jep, dat is deze vent. Mogen we je voorstellen aan Dr. Elliot Rollins?  In het nieuwe deel van seizoen 6 zullen we er hoe dan ook meer over te weten krijgen. 

Yvonne

In seizoen 6B krijgen we te maken met Yvonne Phillips, waarvan gezegd wordt dat ze een belangrijk deel uit het leven van Toby is. Ze is de dochter van een lokale politicus, en wordt door Toby gered van een inbraak. Volgens ons lijkt ze verdacht veel op Spencer, met haar beschrijving als slim, classy en gladjes. Wij voelken nieuwe problemen opkomen...

 

 
 
 
 

A photo posted by Kara Royster (@kararoyster) on

Jordan

Meet Jordan, de verloofde van Hanna - we huilen nog steeds om Haleb - die we in het nieuwe seizoen regelmatig zullen gaan zien. Hanna en Jordan hebben elkaar ontmoet in Europa (hoe romantsich) toen ze op zakenreis was. Wij bestempelen Jordan meteen als 'niet te vertrouwen'. Dat krijg je nou eenmaal als je ons meest geliefde koppeltje breekt. 

Liam Greene

Last but not least, onze Liam Greene. Het zoveelste slachtoffer van hartenbreker Aria, denken we. Want de twee ontmoeten elkaar bij het bedrijf waar ze alletwee werken. Oftewel: trouble. En hadden we al gezegd dat Liam samen gaat werken met Ezra voor zijn tweede boek? Dat wordt double trouble!

Wij kunnen niet wachten op seizoen 6B van Pretty Litte Liars. Nog even volhouden!

Heb je dit artikel al gelezen?

10 redenen waarom Ed Westwick een lekkerding is

Bronnen: MTV, ABC Family

Nieuwste artikelen

  • Grey's Anatomy stopt binnenkort volgens Ellen Pompeo

  • Recensie: Lake | 4 hartjes

  • Komt er toch nog een Lucifer seizoen 7?

  • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Antwoorden op al je PLL vragen

Zoek in artikelen