Pretty Little Liars seizoen 6B aflevering 11

Het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars is begonnen. En hoe kon het anders, de eerste aflevering zorgt gelijk voor heel wat opschudding. In de flash forward hebben we al een beetje kunnen zien wat er van de meiden terecht is gekomen, maar de nieuwe aflevering maakt een einde aan het gokken. Dit is wat er allemaal is gebeurd in deze aflevering...

De Liars sluiten hun seizoen af met de symbolische zin: “How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard?”

Op dat moment komt er een einde aan hun tienerjaren. In "Of lately I think of Rosewood" keren de vriendinnen terug naar Rosewood om Alison te helpen haar zusje vrij te krijgen. Charlotte leeft inmiddels al voor 5 jaar in Wilby Psychiatric Hospital. De meiden twijfelen of ze moeten getuigen, maar kiezen er uiteindelijk voor hun vriendin te helpen. Ook al hebben ze het allen nog moeilijk met wat er allemaal gebeurd is en vertellen ze niet de waarheid.

Emily slikt pillen en liegt tegen haar vrienden over haar situatie. Na de dood van haar vader kon ze niet meer opbrengen naar school te gaan. Haar vrienden denken dat ze aan the Sault Institute studeert, maar eigenlijk werkt ze in een bar.

Aria verwerkt haar gevoelens op een heel andere manier, ze stort zich op haar werk. Ondanks dat ze regelmatig angstaanvallen krijgt, gaat het werken bij een uitgeverij haar goed af.

Hanna, wie nu verloofd is, komt haar oude liefde Caleb weer tegen. Maar Caleb lijkt wel close te zijn met Spencer. En ook Spencer heeft moeite met haar gevoelens al ze Toby weer ziet. Want helaas! Ook Spencer en Toby zijn niet meer samen.

Wanneer het erop aankomt dat de meiden hun verklaring moeten geven in de rechtszaak van Charlotte, worstelen ze met de vraag of ze Alison haar familie gunnen of hun eigen gevoelens voorop stellen. Spencer, Emily en Hanna kiezen ervoor om nog één keer te liegen voor hun vriendin. Maar Aria geeft aan zich niet veilig te voelen met Charlotte op vrije voeten. Ze verteld dat ze laatst hysterisch snikkend in de trein aangetroffen werd, omdat ze een paniekaanval kreeg wanneer de stroom uitviel.

De uitspraak komt aan op de verklaring van Mona. Zij was altijd al het meest geheimzinnige karakter van de serie. Mona toont plots haar medelijden, waardoor Charlotte vrijkomt. Was Mona bij haar originele plan gebleven, dan was de kans groot dat Charlotte nog steeds vast zou zitten. Nu A op vrije voeten is, proberen Hanna, Emily, Aria en Spencer hun zorgen weg te drinken in The Radley.

De volgende ochtend wordt het lichaam van Charlotte gevonden bij de toren. Het lijkt erop alsof ze is gesprongen, maar wij weten dat er alleen wordt gemoord in Pretty Little Liars. Maar wie heeft haar dan vermoord? En wat voor problemen geeft het dat de Liars nu worden verdacht.

Ezra keert terug van zijn Habitat for Humanity trip naar Zuid-Amerika en is diep geroerd over het verliezen van zijn vriendin aan een groep revolutionairen. Omdat Aria niet weg kan blijven van Ezra, brengen zij samen wat tijd door bij The Brew.

Sarah Harvey verschijnt op de begrafenis van Charlotte, gesteund door een mannelijke escorte die haar helpt het pad af te lopen. Wat is zij van plan?

Op het einde, als de Liars weglopen van de begrafenis, zien we een limousine met getinte ramen voorbij rijden. Het lijkt erop alsof de grote nieuwe A eindelijk buiten komt spelen...

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen