7 vragen die we hebben over Teen Wolf

Tot nu toe zijn we nog niet helemaal verrast door seizoen 5 van Teen Wolf. Normaal gesproken worden we continu bestookt met raadsels, maar dat valt reuze mee deze keer. Toch zijn er een aantal vragen nog steeds onbeantwoord, waar we nu wel eens een antwoord op verdienen.


1 Waarom slaat The Desert Wolf op de vlucht?
Malia en Braeden stoppen voor niets en voor niemand in hun jacht naar The Desert Wolf. Ze scheen het laatste gezien te zijn bij de Canadese grens...

hypable.com

 

2 Waarom heeft nog niemand in de gaten dat Dr. Deaton vermist is?
The Desert Wolf heeft de baas van Scott gevangen genomen, maar op de een of andere manier schijnt niemand door te hebben dat hij MIA is... En hoe vreemd is het dat niemand iets opmerkt over Dr. Deaton?

 

3 Waarom is Theo zo verweven met de Dread Doctors?
Theo wordt praktisch bestuurd door de Dread Doctors. Hij heeft zelfs zijn zus gedood om haar hart te krijgen. Waarom doet hij dat toch?

zap2it.com

 

4 Kan Meredith Walker Lydia helpen?
Door de acties van Theo is Lydia in het gekkenhuis beland. Zal het ooit nog goed komen met haar? Valack lijkt haar te willen gebruiken om in contact te komen met The Dreads, maar daar is altijd Meredith nog. Wat voert zij in haar schild?

 

5 Waarom eet Gerard witte bloemetjes?
Chris Argent komt even langs bij Gerard om te praten over het gevaar in The Beacon Hills. Maar vlak daarvoor geeft hij hem witte bloemetjes. Waar is dat goed voor? En hoe kan het dat Gerard altijd alles weet?

teenwolf.wikia.com

 

6 Zal Scott ooit helen?
De Alpha's worden steeds zwakker... De wond die Scott heeft opgelopen door Liam wil maar niet helen. Wat is ervoor nodig om hem te redden?

 

7 Zijn Liam en Hayden officieel weer samen?!
Laten we het hopen, want nadat Liam zijn liefje zo goed als voor dood achter gelaten had, was de liefde ver te zoeken. Toch lijkt het erop dat ze weer samen zijn, kunnen ze het verleden achter zich laten?

pinterest.com

 

Welke vragen branden bij jou nog?

Bron: mtv.com, masterherald.com

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Series met de mooiste mannen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Teen Wolf feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen