Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

Hij is één van de redenen waarom we een ongelooflijk grote obsessie hebben voor Once Upon a Time. We hebben het natuurlijk over de verrukkelijke Killian Jones, oftewel Captain Hook. De knapste man uit Storybrooke, the Enchanted Forest en alle andere spannende sprookjeswerelden.

We zouden maar wat graag willen daten met de knappe piraat uit Once Upon a Time. We kunnen hem zonder enige twijfel God’s gift to women noemen. We krijgen het ontzettend warm van de held uit Storybrook. Om deze redenen zouden we Kilian maar wat graag aan z’n haak willen slaan:

1. Zijn looks

De dames die hun ogen weleens over Hook hebben laten glijden, weten hoe goed hij eruitziet. Dat woeste kapsel, dat sexy borsthaar, zijn leather look, zijn… Wat is er eigenlijk niet aantrekkelijk aan deze zeerover? Fiet fieuw.  



2. Zijn guyliner staat ‘m fantastisch!

Er zijn maar weinig mannen die weg kunnen komen met de zogenoemde guyliner, maar die zwart omlijnde ogen van Killian zijn perfect. Hij kan eyeliner zelfs nog beter hebben dan jij. Bovendien komen zijn blauwe ogen zo nog beter uit.

3. Zijn ogen

Over zijn ogen gesproken, daar kunnen we uren in staren. Úren! Die prachtige helblauwe ogen die zowel sexy als mysterieus zijn . Die prachtige kijkers waarin lichtjes verschijnen wanneer hij lacht. Om zijn ogen alleen al willen we met ‘m daten!



4. Zijn sexy Ierse accent

Stel je al voor je dat hij voor je staat en de sexy woorden ‘Wanna hook up, love?’ uitspreekt? Yes please! Bovendien heeft hij ook nog eens een ontzettend zwoele stem waar we uren naar kunnen luisteren.



5. De verandering die hij is doorgaan voor de liefde

Kun je je het moment nog herinneren waarop hij werd geïntroduceerd in OUAT? Erg leuk vonden we ‘m toen nog niet. Maar voor Emma transformeerde hij tot de meest charmante piraat ooit. Ons hart kan het amper aan.



6. Hij heeft vechtskills

Hij weet hoe hij overweg moet met een zwaard. Daarnaast kan hij ook best wel een flinke stoot uitdelen én is hij de meest fantastische kapitein. Kan hij je dus mooi beschermen én er daarna met je vandoor gaan op zijn schip.  



7. Zijn bad boy-trekjes

Stiekem vinden we het best wel sexy dat Hook  af en toe ook zijn dark side laat zien. Dat maakt ‘m net weer wat spannender dan hij al is. En van het idee dat hij voor de liefde van zijn leven wel een good guy wil zijn, smelten we al helemaal!



8. Hij zoent passievol

Tenminste, dat denken we. We zouden die theorie maar al te graag willen uittesten!

Waarom zou jij deze sexy piraat wel aan de haak willen slaan?

10 redenen waarom Channing Tatum een lekker ding is

Bron: Giphy

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

  • Fantasy series

  • Deze acteurs zijn getrouwd met hun tegenspelers

Zoek in artikelen