Deze castleden zullen te zien zijn in de Gilmore Girls comeback 

We zweven nog steeds ergens op cloud 9 sinds we te horen kregen dat er nieuwe afleveringen van Gilmore Girls komen. Maar waar we wel een beetje bang voor zijn, is dat onze favoriete personages niet terugkeren. Gelukkig kunnen we je geruststellen, want deze personages zullen te zien zijn in de nieuwe afleveringen! 

Lorelai Gilmore 
Sinds het einde van seizoen 4 hebben we kunnen zien hoe de knipperlichtrelatie van Luke en Lorelai zich ontwikkelde. Aan het einde van de serie waren ze toch samen. Toch is er een relatie die voor Lorelai, gespeeld door Lauren Graham, het belangrijkste blijft. En dat is de relatie met haar dochter! 


Rory Gilmore 
Alexis Bleder keert ook terug! Want ja, zonder de dochter van Lorelai zou Gilmore Girls niet compleet zijn! Een van de belangrijkste personen in haar leven is haar moeder, met wie ze meer een beste vriendinnenrelatie heeft dan een typische moederdochterrelatie. Aan het einde van de serie was Rory helemaal opgegroeid en afgestudeerdavan Yale. We zijn benieuwd wat de nieuwe serie voor haar in petto heeft! Jess Mariano
Ook de neef vanLorelai’s lover Luke, keert terug in de serie.  Milo Ventimiglia speelde Rory’s tweede vriendje. In seizoen 6 zien we nog dat hij en Rory elkaar zoenen, maar het wordt niets. We zijn daarom erg benieuwd wat zijn terugkeer in petto heeft! Dean Forester
Het allereerste vriendje van Rory maakt ook een comeback! We kunnen ons voorstellen dat Jared Padalecki hier geen nee tegen kon zeggen. In seizoen 5 maakt Dean het uit met Rory (voor de derde keer en laatste keer) omdat hij vindt dat hij niet in haar leven past.  Daarna horen we niet veel meer van Dean. We zijn daarom erg nieuwsgierig wat hij komt doen! 

Paris Geller 
Liza Weil heeft bevestigd dat ze te zien zal zijn in de nieuwe afleveringen. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat Paris Geller terugkeert. Hoe het zit met Paris’ love interest Doyle, gespeeld door Danny Strong, weten we nog niet. Luke Danes
En daar is hij hoor: Luke Danes! We hoopten al dat Scott Patterson weer in de huid van Luke wilde kruipen en inderdaad, hij gaat weer aan de slag in Luke’s Diner. We zijn benieuwd hoe de relatie tussen hem en Lorelai zich zal ontwikkelen, maar daar moeten we nog even op wachten. 

Lane Kim
Ook Keiko Agena heeft geen nee gezegd tegen de serie. Lane Kim zal daarom te zien zijn in de nieuwe afleveringen. Ze was Rory’s rots in de branding en we zijn heel benieuwd wat de nieuwe afleveringen voor de rock ‘n’ roll chick in petto zullen hebben. 

Logan Huntzberger
Ja, hottie Logan Huntzberger, gespeeld door Matt Czuchry, keert ook terug! We vragen ons af wat dat betekent. Zouden hij en Rory weer samenkomen? Hoe zit het?  

Michel Gerard
Yanic Truesdale die Michel Gerard speelt, zal ook te zien zijn in de vier nieuwe afleveringen. We zijn benieuwd of zijn karakter veel is veranderd. Zijn dat alle castmembers? Nee, het komende seizoen kunnen we Kirk Gleason, Brian Fuller, Emily Gilmore en Christopher Hayden ook terug verwachten! 

Wie is jouw favoriete Gilmore Girls-personage? 
Bron: mashable.com, giphy

Nieuwste artikelen

  • Grey's Anatomy stopt binnenkort volgens Ellen Pompeo

  • Recensie: Lake | 4 hartjes

  • Komt er toch nog een Lucifer seizoen 7?

  • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen