Deze vragen hebben we allemaal over dit seizoen van Pretty Little Liars 

We zijn al 6 lange spannende seizoenen gewend dat er bij Pretty Little Liars meer vragen bijkomen dan antwoorden. Wie heeft het nu weer voorzien op the Liars? Wij zien soms door de bomen het bos niet meer hoor! Deze vragen hebben we over seizoen 6 van Pretty Little Liars! 

We durven het als die hard fan eigenlijk niet zomaar toe te geven, maar het verhaal is soms een tikkeltje ongeloofwaardig. Maar ja, we zijn fan dus we blijven kijken tot het bitterende einde! Maar deze vragen over dit seizoen spoken wel in ons hoofd... 

Wie is de nieuwe A?!
Laten we beginnen met de vraag die ons allemaal overduidelijk het meest bezighoudt. Wie is de nieuwe A, ook wel bekend als B? We weten niet veel over de nieuwe A. Het enige wat we weten is dat de Liars hem ‘hem’ noemen in de midseason finale. We hebben een paar hints gekregen in de richting van Byron, Ezra, Sara en Mona, maar het zou ons ook niets verbazen wanneer het gewoon iemand is die we nog hélemaal niet kennen. Je weet het met PLL maar nooit. Hoe gevaarlijk is hij?
Oké, iemand die je in de gaten houdt, is nooit leuk. Maar hoe gevaarlijk is de nieuwe A? Vorig jaar vertelde Lucy Hale aan MTV dat de nieuwe schurk ‘slimmer, scherper en dodelijker' is dan A. We zijn benieuwd wat de plannetjes van die A zijn.  

Hebben de meiden eigenlijk wel nieuwe vriendschappen gesloten in de afgelopen vijf jaar?
Het lijkt er niet echt op, hè. We vermoeden dat the Liars iemand niet snel durven toe te laten door de geintjes van A. Maar het blijft toch wel een beetje vreemd dat er niemand was die hen in die afgelopen vijf jaar wist te doorgronden. 

Waarom vindt Aria Ezra nog altijd leuk? 
Naast de vraag wie nu weer A is, is dit wel het grootste mysterie. Vijf jaar zijn verstreken en toch blijft Ezra een plekje in het hart van Aria houden. Dat terwijl ze nu toch ook wel een leuke boyfriend heeft? Wij weten het niet hoor. 

Waarom komt het geld vandaan?
Oké, vooral toen ze nog geen banen hadden vroegen we ons af waar het geld vandaan kwam, maar nog steeds vragen we ons af of de meiden soms een geldboom in hun tuin hebben staan. Ze hebben dan nu wel een baan, maar hoe kan een 23-jarige weken vrij nemen en dan alsnog verblijven in een hotelsuite in The Radley? 

Zijn we er zeker van dat Byron onschuldig is? 
We weten dat hij zijn relatie met Ella weer nieuw leven heeft ingeblazen, maar was dat alles wat hij probeerde te verbergen? 

Wie heeft Mevrouw DiLaurentis vermoord? 
Oké, het was Charlotte niet. Maar wie dan wel? We vermoeden dat Meneer Hastings er iets mee te maken had. Mevrouw DiLaurantis was wel bereid om te getuigen tegen Spencer en hij wilde absoluut niet dat het leven van zijn dochter werd geruïneerd. 

Waar is Wren? 
We weten dat hij A niet kan zijn, maar daarmee is niet gezegd dat hij niet slecht is. Wat is zijn motief? Een ding is zeker: hij is niet te doorgronden. 

Lees ook: De 13 meest emotionele momenten uit PLL
Bron: mtv.com, giphy

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen