Series die te snel zijn geëindigd

Sommige series eindigen precies op het juiste moment. Een goed aantal seizoenen met een heel fijn einde, perfect! Sommige series daarentegen gaan te lang door. Trouw kijken we dan verder, maar heel soms haken we af. En dan hebben we ook nog de series die veel te snel zijn geëindigden.

Wanneer onze favoriete serie eindigt, zijn er aan aantal stadia van rouw waar we doorheen gaan. Gelukkig kunnen we het vrij snel een plekje geven wanneer het wel mooi was geweest. Maar in sommige gevallen eindigt een serie gewoon weg echt te snel. Met deze series was dat het geval: 

Enlisted 
Aantal seizoenen: 1 
Pete Hill is een sergeant in het Amerikaanse Leger. Na een actie waarbij Pete niet helemaal correct handelde (hij sloeg een kolonel in zijn gezicht) wordt Pete teruggestuurd naar Rear D. Hij wil hier eigenlijk helemaal niet heen omdat hier de soldaten terechtkomen die niet geschikt zijn voor het leger. Hier komt hij onder andere zijn twee broers weer tegen. Randy, die het hartstikke leuk vindt om een soldaat te zijn maar er niets van bakt, en Derrick, die helemaal geen soldaat wil zijn.Studio 60 on the sunset strip
Aantal seizoenen: 1
We kijken graag naar comedy shows, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Studio 60 on the Sunset Strip laat zien hoe een comedy show in elkaar wordt geflanst. Na één seizoen was het al finito voor de serie. Dat terwijl de serie met een Golden Globe nominatie en een cast bestaande uit Matthew Perry, Amanda Peet en Bradley Whitford belovend klonk! 

Witches of East End 
Aantal seizoenen: 2
Joanna Beauchamp woont samen met haar dochters Freya en Ingrid in East Haven. Ze lijken een heel gewoon gezin, maar Joanna verzwijgt dat zij een heks is. Ook haar dochters (die zelf ook krachten hebben) weten van niets. Maar bepaalde gebeurtenissen dwingen Joanna om haar dochter in te lichten over hun krachten. Samen met haar dochters en haar zus moet Joanna het kwaad gaan bestrijden.  

Veronica Mars 
Aantal seizoenen: 3
Veronica, die ooit bij de populaire kids hoorde, is nu een beetje een loner. De vriendschappen werden beëindigd nadat Duncan Kane het uitmaakte met Veronica en Duncans zus, Lilly, dood werd aangetroffen. Veronica’s vader, de sherrif, was ervan overtuigd dat Lillys vader met de moord te maken had. In de serie zie je hoe Veronica haar vader helpt met het oplossen van misdaden.I hate my Teenage Daughter 
Aantal seizoenen: 1
De serie draait om twee moeders die al hun hele leven beste vriendinnen zijn. Maar beide dames komen erachter dat hun beide tienerdochters onuitstaanbaar zijn. Dit zorgt voor hilarische taferelen. 

Samantha Who? 
Aantal seizoenen: 2
Wanneer Samantha Newly na een auto-ongeluk uit haar coma ontwaakt, heeft ze last van geheugenverlies. Ze herkent niets of niemand meer uit haar verleden. Maar niet alleen lijkt ze haar geheugen verloren te hebben, maar ook haar persoonlijkheid. In het verleden bleek ze op z’n zachts gezegd een bitch te zijn en nu lijkt ze haar hart weer op de juiste plek te hebben. Gaandeweg keren Samantha’s herinneringen terug en dat levert hilarische momenten op! The Client List
Aantal seizoenen: 2
Riley en haar man hebben geldproblemen. Wanneer hij opeens zijn biezen pakt, moet zij alleen voor haar kinderen zorgen. Riley werkt in een massagesalon en besluit ook de mannen aan te nemen die op de zogeheten Client List staan, mannen die graag net wat meer van de massage willen dan gebruikelijk is...

The Secret Cirlce
Aantal seizoenen: 1
Als Cassie Blake na de dood van haar moeder naar het stadje Chance Harbor verhuist maken vijf van haar klasgenoten bekend dat Cassei uit een lange lijn van heksen komt en het laatste lid van hun coven vormt. Ze noemen zichzelf The Circle en komen erachter dat hun magische krachten duistere en gevaarlijkere krachten aan trekken, die de Cirkel in gevaar brengen. 

Dracula
Aantal seizoenen: 1
Dracula bestond maar uit tiena fleveringen en gaat over Dracula die zich voordoet als een Amerikaanse entrepreneur die moderne wetenschap in de Victoriaanse tijd wil introduceren. Met dit als dekmantel hoopt hij wraak te kunnen nemen op de mensen dei zijn leven eeuweng geledden verpestten. Maar dan wordt dracula verliefd op een vrouw.

Lipstick Jungle
Aantal seizoenen: 2
Een luchtige serie á la Sex and the City over drie vrouwen de behoren tot de vijftig machtigste vrouwen van New York. Een redacteur bij een modetijdschrift, een vrouw die haar carrière en privéleven in balans wil houden en een manager van een modelabel die haar dromen wil laten uitkomen zorgen voos hilarische momenten. 

Eastwick
Aantal seizoenen: 1
De serie Eastwick is gebaseerd op de film The Withces of EastWick uit de jaren 80 en gaat over drie ongelukkige vrouwen die in het stadje Eastwick wonen. DAn komt Darryl Van Horne in het stadje aan en zegt de vrouwen dat ze speciale en bovennatuurlijke talenten hebben die ze tot nu toe nog niet hebben ontdek, maar zij komen erachter dat Darryl misschien andere intenties heeft dan hij laat mJane by design
Aantal seizoenen: 2
Als Jane wordt aangezien voor een volwassen vrouw biedt een hip modebedrijf haar een baan aan. Deze kans pakt ze met beide handen aan, maar om haar schoolwerk en haar baan beide in goede wegen te laten leiden krijgt ze hulp van haar beste vriend Billy. 

Firefly
Aantal seizoenen: 1
De serie Firefly is een sciencefiction serie dat zich afspeelt in het jaar 2517. De belevenissen van de bemanning van firefly-klasse ruimteschip Serenity worden gevolgd. Na ee verloren burgeroorlog proberen zij hun bestaan weer op te bouwen als pioniers aan de rand van hun sterrenstelsel, maar ze worden tegengewerkt door criminelen en de alliantie. 

Pushing Daisies
Aantal seizoenen: 2
Taartenbakker Ned heeft nogal een merkwaardige kracht. Toen hij 9 was en zijn hond overleed kwam hij na een aanraking van Ned plots weer tot leven. Het nadeel van zijn kracht is alleen dat als hij iemand tot leven heeft gewekt en hij degene nog eens aanraakt, hij weer voor eeuwig dood gaat. Het andere nadeel is dat als hij iemand aanraakt en hem langer dan een minuut laat leven, er iemand anders in de buurt dood gaat. Op 28 jarige leeftijd gebruikt Ned zijn kracht om moorde op te lossen. Hij gaat samen met detective Emerson Cod langs het motruarium om erachter te komen wie het lijk, dat hij een minuut lang weer tot leven brengt, vermoord heeft. Dan brengt hij zijn jeugdliefde Chuck weer tot leven en vergeet hij de minuut, waardoor zij blijft leven. Maar dat betekent: niet aanraken. 

Dead like me
Aantal seizoenen: 2
Georgie is gestopt met haar opleiding en heeft geen goede relatie met haar familie. Tijdens haar lunchpauze wordt zij dodelijk getroffen door een vallende toiletbril uit Mir, een Russisch ruimteschip. Zij krijgt de taak om op aarde te blijven om als "Reaper" de zielen van mensen die overleden zijn te begeleiden naar het hiernamaals. Samen met andere Reapers vervult zij deze taak, maar ondertussen ziet ze haar familie doorgaan met hun leven en vindt ze het moeilijk om te accepteren dat zij er niet meer is.

Welke series hadden van jou wel wat langer mogen duren? 
Lees ook: We wachten al eeuwen tot deze films verschijnen!

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Superkrachten uit series die wij ook willen 

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

Zoek in artikelen