5 films die zoveel beter zouden zijn met Ian Somerhalder

Als God een man naar de aarde heeft gestuurd om ons oog te strelen, moet dat wel Ian Somerhalder zijn geweest! Die man lijkt alles te hebben: looks, een fantastisch karakter én een setje acteerskills waar je u tegen zegt. En dat laatste had Ian wat ons betreft best mogen laten zien in deze films! Dan waren ze namelijk een stuk beter (en sexier) geweest! 

Fifty Shades of Grey
Oké, Jamie Dornan is ook niet echt vervelend om naar te kijken, maar Ian hadden we veel liever deze rol zien vertolken! Stel je voor dat je dat hemelse sickpack van ‘m nog vaker mocht aanschouwen dan in The Vampire Diaries en je ook nog eens een blik kon werpen op z’n kadetjes. Stel je douchen met hem maar eens voor. Stel je nóg meer details van zijn blote lichaam maar eens voor. Poeh. Wordt het hier nu opeens warm of zijn wij het? 

Twilight
Stel je voor: geen drama, no-fun Edward maar hunky Ian... Ian die wel af en toe zijn tanden bloot kan lachen. We hebben in The Vampire Diaries al gezien dat Ian een prima vampiertje is. Met hem zouden wij ook wel half vampier/half mens-babytjes willen krijgen! Al zal niemand geloven dat hij als die hemelse vampiergod nog maagd is op z’n 108ste. 

Pirates of the Caribbean 
Maak je geen zorgen, van Johnny Depp blijven we uiteraard af. Johnny is heilig. Maar die Orlando, die kunnen we best vervangen voor Ian. Zie je het al voor je? De sexy Ian die de rol van Will Turner op zich neemt, terwijl hij met Jack Sparrow samenspant om zijn Elizabeth Swan te redden. 

The Last Witch Hunter 
Oké, geen haat naar Fast & Furious-acteur Vin Diesel toe, maar laten we even eerlijk zijn: dit was niet zijn pronkstuk. De film was best vermakelijk hoor, maar de sterkste verhaallijn ooit had het niet. Met een sexy hoofdrolspeler á la Somerhalder  (zonder shirt natuurlijk) zou de film al een stuk beter (of in ieder geval vermakelijker) worden. En als we toch bezig zijn, zouden we Nikkie Reed graag Rose Leslie zien vervangen. 

Gods of Egypt
Nikolai Coster-Waldau zet zijn karakter Horus best aardig neer. Maar wanneer het op looks aankomt, vinden we Ian toch een stuk prettiger om naar te kijken. Dus als men vraagt of we Nikolai met Ian willen vervangen, is ons antwoord: graag, heel graag. We zouden het alleen wel heel jammer vinden dat we niet in een van zijn blauwe kijkers kunnen staren omdat die wordt afgedekt door een ooglapje, nadat Bek er maar eentje voor ‘m terug weet te winnen nadat Set ze bruut uit z’n gezicht heeft gerukt. Anyway, Ian zou een prima Horus zijn. 

In welke film zou je Ian nog meer willen zien schitteren? 
Bron: giphy

Lees ook: 10 redenen waarom Paul Wesley een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Recensie: Twee zomers

  • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De ergste film clichés 

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen