Oelala: dit zijn de meest opwindende films allertijden! 

Als we ergens van houden, zijn het wel van lekkere mannen in films. Wanneer de kleren uitgaan, zitten we aan vastgeplakt aan het beeldscherm. Show us more! Deze films zorgen gegarandeerd voor rode oortjes en wil je echt niet kijken met je ouders. Maar de seksscènes zijn zó fantastisch! 

Titanic 
Jack en Rose die van bil gaan in een oldtimer. En dan het legendarische moment waarop je die hand over het gecondenseerde raam ziet glijden. Ja, daar krijgen we het wel warm van.  

Black Swan
Die is de film die je met stip op nummer een niet met je ouders wilt kijken. Dat moment waarop Nina aan het doe-het-zelven slaat is al een tenenkrommend tafereel, laat staan dat moment waarop blijkt dat haar moeder naast haar ligt te slapen in een stoel. En dan hebben we het alleen nog maar over déze scène… 

Love and Other Drugs
Als je naar de poster van de film kijkt, weet je dat je een pikante film kunt verwachten. En bingo: het is inderdaad een hete film. Jake Gyllenhaal die boven op Anne Hathaway ligt. Oelala. 

Troy
Die lekkere jonge Brad Pitt die als Achilles de liefde bedrijft met zijn Helen is wel heel sensueel. Zeker omdat je tijdens de daad een hele goede blik kunt werpen op zijn all nude lichaam. Holy moly! 

Atonement
Van de seksueel getinte brief die Robbie Turner naar zijn geliefde Cecilia Tallis stuurt, krijgen we het al behoorlijk warm. Laat staan wanneer de twee lovebirds echt van bil gaan. 

The Notebook
We vallen allemaal hard voor Noah (gespeeld door Ryan Gosling), wanneer hij Allie in de stromende regen optilt en zoent. Waar vinden wij zo’n fantastische man met wie we kunnen zoenen in de regen? Eigenlijk is The Notebook een aaneenschakeling van heerlijke momenten.

Savages
Dé badkuip. De liefde bedrijven in een bad heeft er nog nooit zo sensueel uitgezien. 

Crazy Stupid Love
Het is niet per se de seksscène die ons opwindt, maar het waren de abs van Ryan Gosling die ons in trance brachten. 

Ghost
Patrick Swayze flikt ‘t ‘m hoor! Hij weet hoe hij pottenbakken nog sexier maakt dan het al was. De vonken vliegen er vanaf!

Eyes Wide Shut
Er valt veel over deze mindtwisted film te zeggen, maar de acteurs weten precies hoe ze seks moeten verkopen. 

Body Heat
Wraak en seks zijn altijd een opwindende combinatie. Het moment waarop Kathleen Turner en William Hunt de horizontale tango dansen is zowel legendarisch als opwindend. 

Bron: Ladd Company 

Unfaithful
Seksscènes in openbare toiletten berusten vaak op lust. Maar dit spectacel tussen Diane Lane en Olivier Martinez is zo ontzettend rauw dat het daardoor juist mooi is.

Bron: Twentieth Century Fox Film Corporation 

Twilight
Dat Robert Pattinson de 108-jarige een maagd speelt, vinden we niet zo geloofwaardig. Zeker niet wanneer je ziet hoe hij het hele bed sloopt en de vampierliefde bedrijft met zijn Bella, gespeeld door Kristen Steward.

Dirty Dancing
De film kan dan heel wat jaren oud zijn, maar we zwijmelden alsnog weg bij Patrick Swayze. Dat moment waarop zijn karakter Johnny en Baby in de koffer duiken is een en al fireworks! 

In The Cut
Er zijn wel knappere acteurs dan Mark Ruffalo, maar wanneer hij Meg Ryan zo’n beetje letterlijk en figuurlijk onder handen neemt, krijgen we het er toch wel heel warm van! 
Bron: Warner bros 

Pretty Woman
Hoewel er waarschijnlijk niets oncomfortabeler is dan seks op een piano, zouden wij er ook voor gaan als het net zo sexy zou zijn als met Richard Gere en Julia Roberts. 

Mulholland Drive
Laura Harring en Naomi Watts die vol passie het liefdesspel spelen is waarschijnlijk de mooiste vrouwenliefde on screen die we ooit hebben gezien! 

Bron: New Line Cinema 

Van welke film krijg jij het wel heel warm?
Bron: cosmopolitan, giphy
Lees ook: Deze celebrities vonden het karakter dat hun doorbraak betekende helemaal niet leuk!

Nieuwste artikelen

  • Het geheim van het familiehuis - Kate Morton

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

Gerelateerde artikelen

  • De ergste film clichés 

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen