Eddie Redmayne zijn Zweinstein rapport!

We hebben al bewijs dat Eddie Redmayne een Huffelpuf is. Net als zijn personage in Fantastic Beasts, Newt Scamander, toont hij aan dat hij wel Huffelpuf-materiaal is. Zijn loyaliteit en zijn toegewijde werkethiek maken hem een voor de hand liggende keuze voor het ondermijnde huis van de Zweinstein School van Hekserij en Tovenarij.

Laten we niet vergeten dat Redmayne zijn tovenarij erg serieus neemt. De meeste mensen weten waarschijnlijk niet eens waar hij mee akkoord ging toen hij de rol van Newt aannam. Hij werd ingeschreven bij het Zweinstein vijfde-jaar-curriculum om dingen zoals spreuken, het brouwen van drankjes, en het behandelen van magische wezens onder de knie te krijgen voordat de productie van Fantastic Beasts begon. Dus dat.

MTV heeft een kopie van Eddie zijn Zweinstein rapport. Hoewel de details van Newt zijn rapport nog eigendomsrecht van Zweinsten zijn, kunnen we in de tussentijd even zijn progres bekijken!

Astronomie

Zowel zijn essays en kennis van het onderwerp zijn heel sterk. De manier waarop hij op zijn lip bijt als hij leest is alleen wel enorm storend.

Cijfer: E

Spreuken

De student laat sterk stokwerk zien en toont veel toewijding aan het onderwerp. Meneer Redmayne blinkt zijn studenten voorbij. Uitstekend werk!

Cijfer: O

Verdediging tegen de duistere kunsten

Hij is niet iemand die dualeert, maar zijn inspanning zal niet ongezien voorbij gaan.

Cijfer: A

Kruidenkunde

Meneer Redmayne begrijpt het onderwerp goed en is vaak goed bezig in de klas. Hij kan succesvol en praktisch het materiaal toevoegen. Zijn methoden zijn extreem precies.

Cijfer: O

Geschiedenis van magie

De interesse van de student voor dit vak is simpelweg geweldig om te zien. Hij is precies en doet goed mee. Meneer Redmayne laat het meeste van zichzelf zien in vergelijking met alle andere studenten die ik ooit heb gehad, wat opmerkelijk is aangezien ik al eeuwen les geef. De enige student die ik kan vergelijken met Meneer Redmayne is een jonge heks die ik in mijn klas had voor de Tweede Tovernaar Oorlog. Mevrouw Grant was een… (gaat verder op de andere kant van de pagina).

Cijfer: O

Magische drankjes

Meneer Redmayne krijgt een kick van het maken van drankjes die bruizen. Het geluid dat de bubbels maken geeft hem een grote glimlach waar je het geluk gewoon in kan zien. Dat gezegd hebbende, kan zijn gegiechel enigzins afleidend zijn voor de rest van de studenten. Ondanks dit alles, zijn de drankjes die hij maakt prima.

Cijfer: A

Transfiguratie

De student snapt dit vak en heeft er controle over. Zijn technische skills zijn indrukwekkend en hij laat een veelbelovende interesse zien in metamorphmagus. Zijn pogingen om in een kleine, lieve puppy te veranderen zijn vaak succesvol (en eigenlijk heel schattig).

Cijfer: O

Zorg voor magische wezens

Uitstekende vooruitgang en perfecte meewerking in de klas. Hij laat interesse zien in omgaan met bosdieren, vooral met eenhoorns. Het is net alsof hij zich thuisvoelt met de dieren om zich heen.

Cijfer: O

Dreuzelstudies

Zijn kennis van de chique dreuzel levensstijl is ongeëvenaard.

Cijfer: O

Als jij op Zweinstein zat, wel vak zou je dan het beste in zijn?

Bron: mtv.com, giphy.com

Nieuwste artikelen

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • Zo had de Harry Potter cast eruit moeten zien volgens de boeken

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

Gerelateerde artikelen

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • Door deze onthullingen ga je anders naar Harry Potter kijken

  • Dit móét jij weten over het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  • Onthullingen van J.K. Rowling over de Fantastic Beasts and Where to Find Them films

  • Je gelooft nooit op wie Perkamentus verliefd was

Zoek in artikelen