Jouw leven na Pretty Little Liars

Op 21 juni begint het laatste seizoen van Pretty Little Liars. De laatste 20 afleveringen van onze favoriete serie. Hoewel we eigenlijk nog niet echt klaar zijn om afscheid te nemen (snik), zijn we er wel helemaal klaar voor om antwoorden te krijgen op onze vragen en onze liars gelukkig te zien worden. Dit betekent echter wel dat wanneer PLL officieel afgelopen is, we een nieuwe verslaving nodig hebben. Wij hebben een aantal gloednieuwe verslaving waardige series voor jullie op een rijtje gezet!


1. Guilt

Guilt is een gloednieuwe serie van Freeform en zal op 13 juni in première gaan. De serie gaat over de Amerikaanse studente Grace. Tijdens haar studie in Londen wordt haar kamergenoot vermoord. Drie keer raden wie de hoofdverdachte is…


2. Dead of Summer

Dead of Summer is een nieuwe horror serie van de makers van Once Upon a Time. De serie speelt zich af in de Jaren 80. Als school afgelopen is en de zomer begint vult Camp Stillwater zich met enthousiaste scholieren. Camp Stillwater is echter geen normaal zomerkamp. Een zomer die eigenlijk leuk en onbezorgd had moeten zijn, verandert in een summer of hell.

De serie zal op 28 juni op de buis verschijnen.We hebben ook een paar series voor jullie die misschien niet meer gloednieuw zijn, maar zeker het checken waard!


3. Recovery Road

Recovery Road loopt al een tijdje en is ondertussen toe aan zijn tweede seizoen. De serie is gebaseerd op het young adult boek van Blake Nelson met dezelfde naam. Het verhaal focust zich op Maddie, een tienermeisje dat kampt met verslaving. Ze heeft de reputatie van een party girl en haar leven bestaat dan ook uit feesten, drinken en pillen. Ze ziet er geen kwaad in, tot haar school counselor haar op een dag confronteert. Ze heeft twee keuzes: van school gestuurd worden of afkicken. Maddie besluit in een sober house te gaan wonen met andere verslaafden, maar probeert dit geheim te houden voor iedereen op school.

Verboden liefde, oud wrok en geheimen, met andere worden: een waardige opvolger voor PLL.


4. Eye Candy

And last but not least: Eye Candy. Hoewel deze serie maar bestaat uit 1 seizoen, is het zeker een binge-watch waardige serie.

De serie draait om de 21-jarige hacker Lindy, gespeeld door Victoria Justice (bekend van onder andere Victorious). Overgehaald door haar kamergenoot maakt ze een profiel aan op een datingapp. Wanneer ze een connectie ziet tussen deze app en de slachtoffers van een seriemoordenaar die de straten van New York teistert, besluit ze hem uit de tent te lokken. Samen met de lokale cyber-crime unit en een paar van haar vrienden gaat Lindy opzoek naar de moordenaar, vastbesloten hem te laten opsluiten voor wat hij heeft gedaan. Maar dan wordt het persoonlijk…

Welke serie ga jij kijken?

Lees ook:

Makers Once Upon A Time komen met een nieuwe serie

EXACTE startdatum Pretty Little Liars seizoen 7 bekend!

Nieuwste artikelen

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

  • Winnaars Emmy Awards 2021

  • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

Zoek in artikelen