Zo horen Game of Thrones karakters eruit te zien volgens de boeken

We vinden het ontzettend fijn om Daario Naharis op het scherm te zien en ook Ramsay Bolton ziet er stiekem best goed uit. En Tyrion Lannister heeft natuurlijk ook zijn charme, maar in de serie zien ze er allemaal een stuk appetijtelijker uit dan volgens de boeken. Zo zouden de karakters er eigenlijk uit moeten zien. 

Na een flink staaltje photoshop, kunnen we eindelijk zien hoe de karakters er volgens schrijver George RR Martin uit zou moeten zien. 

Ramsay Bolton
Volgens Martin zou Ramsay flink gebouwd zijn met een erg brede neus en zijn ogen zouden een stuk dichterbij elkaar staan. Daarnaast had hij langer haar en ‘wormy’ lippen. Brienne of Tarth
Het karakter dat Gwendoline Christie vertolkt zou wel ontzettend mooie ogen schijnen te hebben, maar zou daarnaast ook twee tanden missen, een opgezwollen wijde mond hebben en een gebroken neus. Nee, niet bepaald heel aantrekkelijk. 

Tyrion Lannister 
In de film werd zijn gezicht dan wel beschadigd met een litteken tijdens de battle of the Blackwater, maar in het boek verloor hij zijn neus. Zijn hele neus. Daarnaast zou hij ook nog eens licht én donker haar hebben. Beetje verwarrend. 

Daario Naharis 
We vinden Daario een lust voor het oog, maar met het blauwe haar dat hij eigenlijk zou moeten hebben, vinden we hem een stuk minder aantrekkelijk. Ook de  blauwe baard en gele snor doet het ‘m niet echt voor ons. 

Ser Jorah Mormont
Deze komt nog redelijk overeen met de echte versie, maar oorspronkelijk had Ser Jorah een demonentattoeage in zijn gezicht om aan te geven dat hij een ontsnapte slaaf is. Ook zou hij donker haar hebben en een flinke baard. 


Wat vind jij van het originele uiterlijk van de karakters?
Bron: digital spy
Lees ook: De rouwfases waar je doorheen gaat als je favoriete serie is beëindigd

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • 10x recasts in series

  • Sexy fantasy boeken

  • Televisiezussen die precies op jou en je zus lijken 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen