13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

Wij boek liefhebbers zijn een apart volk op zich. Een volk met wensen en behoeften. Soms zijn deze wensen misschien een tikje…onbereikbaar. Maar een mens mag dromen toch? Vooral als het een boekenwurm is. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde dingen waar wij alles voor zouden doen om ze te horen. Het resultaat: heel herkenbaar.

1. Stel je voor, je gaat naar je werk en je baas zegt het volgende tegen je: “Het enige dat je vandaag hoeft te doen is een boek lezen. Maakt niet uit welke, dat is jouw keuze. Zorg dat je er minstens acht uur mee bezig bent.” Dat hoeft hij geen tweede keer te zeggen!

2. “Natuurlijk begrijp ik dat je een dag vrij nodig hebt om te rouwen om het verlies van een geliefd karakter!” Wij houden ervan als mensen ons zo goed aanvoelen.

3. “Hier heb je een computer die iedere site filtert op spoilers.” Nooit. Meer. Spoilers.

4. “Hier is je eigen persoonlijke deur naar de grootste boekwinkel ter wereld. Hierin bevindt zich ieder boek in iedere editie en ieder genre. Je zult ook betaald krijgen voor ieder boek dat je leest, plus een bonus als je een recensie schrijft. Als je vragen hebt, hier is alle contact info van de auteurs.” Voelt iemand anders ook een straaltje warm kwijl langs zijn kin lopen?

Bron: Pexels/ Polina Zimmerman

5. “Zou je in mijn boekwinkel willen werken?” Uh JA!

6. “Knip simpelweg met je vingers als je een boek uit hebt en je zal vergeten waar het over ging. Op deze manier kun je al je favoriete boeken blijven lezen alsof het de eerste keer is.” Yes, please.

7. “Ik zal stil zijn zodat je kunt lezen.” THANK GOD!

8. “Wil je dit boek graag hebben? Oh, je hebt geen geld om hem te kopen? Neem maar gewoon gratis mee. En hier heb je het tweede en derde deel van de serie, neem die dan ook maar meteen mee.” Kon het maar…

Bron: Pexels/ Leah Kelley

9. “Hierbij wordt verklaard dat alle regenachtige dagen officieel dagen zijn waarop er alleen maar gelezen mag worden!” Yay!

10. “Ik heb dat boek ook gelezen! Laten we de personages bespreken, hun gebreken, plot twists en wat je denkt dat er gaat gebeuren in het volgende boek!” Ik wil.

11. “Vanaf nu zit er 25 uur in een dag en dat extra uur mag alleen maar gebruikt worden om te lezen.” Oké, geen probleem.

12. “Heb je een boek dat je kunt aanbevelen?” Natuurlijk! Hoe lang heb je de tijd?

13. “Lezen verbrand calorieën.” It’s like a dream come true.

Wat zou jij graag wel eens willen horen?

Bron: goodreads.com, listamaze.com

Lees ook:

Tattoo's geïnspireerd door boeken

Adembenemende bibliotheken waar elke boekenwurm moet zijn geweest 

Nieuwste artikelen

  • Het geheim van het familiehuis - Kate Morton

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

Gerelateerde artikelen

  • Amy Schumer is gecast om Barbie te spelen in Barbiefilm

  • De immense boekencollectie van Lauren Kate

  • Dutch Venture Publishing brengt Phobos 4 uit en mogelijk ook Ember Queen

Zoek in artikelen