5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy

Grey's Anatomy is al jarenlang een super bekende serie. De serie heeft miljoenen fans en kijkers, ook al is het drama af en toe wat te veel voor de liefhebbers! Nu is er niet alleen drama in de serie, maar ook drama achter de schermen! Daar vertellen we jullie wat meer over...

Het is niet altijd lachen en huilen in de serie, soms is het ook gewoon verraad en irritatie. O nee, dat gebeurd stiekem ook buiten de serie om. Onze personages zijn in het echt natuurlijk niet allemaal zo lief of geweldig als in de serie, sommigen zijn gewoon straight up bitchy en vervelend. Hieronder lees je een aantal verhaaltjes over de acteurs en andere dingen die niet goed gingen bij de serie!

1. Patrick Dempsey was een diva.

Dat had je niet verwacht hé? Het is toch echt zo. Patrick kwam te laat, gedroeg zich als de koning van de set, en eiste van alles op. Shonda Rhimes had er genoeg van, en vermoordde Derek lekker. Wij vinden het super jammer, maar we begrijpen dat je met zo'n vervelend wijf niet kan werken. (Omdat hij zich als een wijf gedroeg, even lachen allemaal)

2. Katherine Heigl was een bitch.

De vrouw die wij altijd zo hilarisch vinden in haar geweldige films, blijkt dus totaal arrogant te zijn. De castleden mochten haar totaal niet, het was zelfs zo erg dat ze haar niet eens groeten op straat! Dat hadden we totaal niet aan zien komen. Shonda Rhimes heeft ook even goed duidelijk gemaakt dat ze Katherine moeilijk vond om mee te werken. Wij doen gewoon nog lekker alsof ze hartstikke grappig en leuk is. 

3. Het was niet de bedoeling dat Sara Ramirez de show al zou verlaten.

We kunnen het bijna niet geloven, maar Shonda Rhimes kwam er 3 dagen voor de season finale achter dat Sara ging stoppen. Ja, serieus. Ze zag een tweet van Sara waardoor ze het wist: "That's a wrap for Doctor #CallieTorres #Season13 #GreysAnatomy #ThankYou all for an enriching & unforgettable #Rollercoaster ride!". Dat is nog eens een manier van ontslag nemen. Aan het eind van seizoen 12 stelt Arizona een nieuw voogdij plan voor, en geeft Callie tickets naar New York. Dit was officieel niet het idee voor haar laatste scéne. Ze hadden gewoon geluk dat haar laatste scéne was dat ze naar New York ging!

4. Eric Dane moest weg vanwege de kleinering van het budget.

Ja, je leest het goed, Grey's Anatomy moest hun budget verkleinen en één van de beste personages in de serie (en dus ook de duurste) ontslaan. De fans vonden het al zo raar, omdat een tijdje hiervoor ook al iemand anders uit de serie was geschrapt. Nou lieverds, dit is jullie antwoord! Voor Eric was het trouwens geen drama, hij heeft laten merken dat hij er totaal oké mee was! 

Bron: Giphy

5. Sandra Oh verliet de serie uit zichzelf, na 20 jaar had ze er wel genoeg van.

Sandra, de rest van de cast en Shonda zijn niet op een vervelende manier uit elkaar gegaan, en dit was omdat Sandra al ver van tevoren had aangegeven dat ze de serie wou verlaten. In seizoen 10 verliet Christina Yang de show, en werd weer gewoon Sandra Oh, maar het idee was eigenlijk om halverwege seizoen 9 al klaar te zijn met Grey's Anatomy. Uiteindelijk hebben ze het toch goed opgelost, en Sandra is nu bezig met nieuwe dingen die op haar pad komen!

Welk Grey's Anatomy personage mis jij het meest?

Bron: giphy.com

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

  • Recensie: You - Seizoen 3

  • Centaur - Chris Polanen

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

  • De ultieme prinsessenfilms

Gerelateerde artikelen

  • Top 5 series met de lekkerste mannen

  • Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

  • Ellen Pompeo's man had moeite met seksscènes in Grey's Anatomy

  • Er komt een bruiloft in de seizoensfinale van Grey's Anatomy seizoen 14

  • Onverwachte twist in Grey's Anatomy seizoen 15 trailer

Zoek in artikelen