Grey's Anatomy's Ellen Pompeo (Meredith) zegt dat Nathan geen nieuwe McDreamy is

Een tijdje geleden heeft onze geliefde McDreamy a.k.a. Derek Shepard a.k.a. Patrick Dempsey Grey's Anatomy moeten verlaten, omdat Shonda Rhimes het helemaal met hem had gehad. Dus vermoordde ze hem lekker in de serie. Nu is Meredith Grey (Ellen Pompeo) natuurlijk man-loos, en een pleziertje hier en daar kan geen kwaad. Maar deze Nathan, wie is dat nou in haar ogen?

De hoofdpersoon van Grey's Anatomy, en onze favoriet, is sinds een tijdje weduwe. Onze geliefde McDreamy werd gekilled door een auto ongeluk, omdat Shonda Rhimes vond dat Patrick Dempsey diva gedrag vertoonde. Dat zouden wij als producer van zo'n hitserie ook niet pikken. Nu missen wij hem natuurlijk heel erg, en Meredith ook, maar nu heeft ze toch een nieuw liefje te pakken!

Nathan is de gloednieuwe flirt van Meredith Grey, en wij snappen waarom. Helemaal niks mis met die man, wat een knapperd. Maar hoe ziet Meredith hem? Kort geleden was zij nog de ene helft van MerDer, en nu Derek dood is blijkt ze toch ook echt verder te gaan met haar leven. 

Hoewel dit nieuws dus klopt, weet Ellen Pompeo (die dus Meredith speelt in de serie) te vertellen dat Nathan geen nieuwe Derek is. Dat weet zij, dat weten de fans, en dat weet Shonda Rhimes dus ook. McDreamy zal nooit vervangen (kunnen) worden. Shonda en Ellen hebben samen besproken dat iedereen toch maar één echte grote liefde heeft. Je kan zo opnieuw verliefd zijn, opnieuw trouwen, noem maar op: de ware blijft toch de ware.

Wij vinden het fijn dat iedereen op de set ook lijkt te begrijpen dat je Derek Shepard simpelweg niet kunt vervangen, en als je Grey's Anatomy hoort toch altijd de naam "McDreamy" door je hoofd blijft spoken. Nathan zal vast een geweldige nieuwe partner kunnen zijn voor Meredith, maar het zal nooit hetzelfde zijn als MerDer! 

Mis jij Derek ook heel erg?

Lees ook: Sara Ramirez verlaat na 10 seizoenen Grey's Anatomy
5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy​

Bron: tvline.com

Nieuwste artikelen

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

  • Waar we gaan is nacht - Tracey Rose Peyton

  • De moord in inkt - Helen Cox

  • De boom die een wereld was - Yorick Goldewijk

  • Tussen twee kwaden - Laura Diane

Gerelateerde artikelen

  • Top 5 series met de lekkerste mannen

  • Top 10 vrouwen series op Videoland

  • De 10 langstlopende series ooit

  • De echte verhalen achter de meest bizarre medische gevallen in Grey's Anatomy

  • Ellen Pompeo's man had moeite met seksscènes in Grey's Anatomy

Zoek in artikelen