Disney remakes waar we super blij mee zijn!

Disney films hebben een groot deel van ons leven een belangrijke rol gespeeld. Wij houden zoveel van alle personages, en dus besloot Disney om deze personages voor ons allemaal tot leven te brengen! Wij weten niet wie er met dit geweldige idee kwam, maar wij houden van diegene. Lees hier welke remakes er binnenkort verschijnen, en welke geweldige remakes er al gemaakt zijn!

1. Alice in Wonderland

Deze klassieker kent iedereen wel. In 2010 werd de eerste remake gemaakt, Alice in Wonderland, gebasseerd m de originele film uit 1951. Nu is sinds een week de nieuwe remake uit, Alice Through the Looking Glass. Wij hebben hem al gezien, en hij is top! Leuk om te zien hoe oude films zo opnieuw op kunnen leven. 

2. Maleficent

Yes, de schurk uit Doornroosje kreeg in 2014 haar eigen remake op The Sleeping Beauty uit 1959. Als ik mag beslissen, vind ik dit toch wel de allerbeste remake van Disney. Dit verhaal is super leuk, omdat het over een personage uit een Disney original film gaat. Je ziet in deze film waarom Maleficent deed wat ze deed, en het verhaal is prachtig. Angelina Jolie wil graag terugkomen voor haar rol als Maleficent in een vervolg!

3. Cinderella

Als je Assepoester nooit gezien hebt, heb je niet geleefd. Een film zal nooit beter worden dan het origineel, maar met de Cinderella van 2015 kwamen de Disney producers toch redelijk in de buurt. Hetzelfde verhaal, maar toch weer met een heel origineel stuk erachter. We love it. 

4. The Jungle Book

Deze film is laatst uitgekomen, wij zijn allemaal naar de bioscoop geweest hiervoor, en het was AWESOME. Hoe ze deze film naar een volwassenere versie hebben gebracht in zo'n subtiele manier, en het toch zo origineel en leuk hebben gehouden vinden wij geweldig!

5. Pete's Dragon

Deze film heeft toch altijd een klein stukje van ons hart vast, en in augustus zal er een remake van in de bioscoop te zien zijn! Wij kunnen niet wachten om te zien hoe de draak eruit ziet "in het echt". Pete en Elliot, we wachten nog eventjes op jullie!

6. Beauty and the Beast

Vorige week maakten wij kennis met deze remake in de eerste trailer. 1 woord: kippenvel. Dit verhaal was al zo ongelooflijk magisch in tekenfilm-vorm, wij kunnen niet wachten om in 2017 de magie met echte mensen mee te maken! Toen alle remakes begonnen, hoopten wij hier al op! Eens zien hoe mooi ze de klassieker uit 1991 opnieuw overbrengen. 

7. Prince Charming

Na het succes van de remake van Cinderella, heeft Disney het nu gemunt op haar liefje: Prince Charming! Hoewel het nog niet duidelijk is of het daadwerkelijk om deze prins gaat, of om één van de andere koninklijken, zijn wij happy! Er zijn nog geen details over de film, maar één ding is zeker: als een film gaat over een knappe prins, zitten wij op de eerste rij!

8. Dumbo

Toen Tim Burton in 2010 Alice in Wonderland voor ons maakte waren wij er ondersteboven van, en nu zal hij ons opnieuw verbazen met de remake van Dumbo! Hoewel er nog geen details zijn, kan je je wel alvast even voorstellen hoe cool deze film wordt. Vooral de scéne met de roze olifanten in parade. 

9. Cruella

Iedereen kent Cruella uit de film 101 Dalmatiërs, die film is al eens nagemaakt met echte personen. Nu krijgt Cruella haar eigen film, net als met Maleficent eigenlijk. Je ziet de kant van de schurk, waarom hij/zij deed wat diegene deed. Aangezien Emma Stone deze rol op zich neemt, zijn wij super benieuwd naar deze remake!

10. Tink

Er zijn al meerdere Peter Pan remakes gemaakt, en we vinden ze allemaal geweldig! Tinkerbell heeft ook al veel eigen tekenfilms gehad, en ze zijn stuk voor stuk hartstikke leuk! Nu komt er toch nóg een soort Tinkerbell film, namelijk een echte remake met echte mensen! En niemand minder dan Reese Witherspoon zal deze rol op zich nemen. 

11. Winnie the Pooh

Dit lieve tekenfilmfiguurtje uit onze jeugd krijgt binnenkort ook een eigen remake! Wij zijn heel erg benieuwd hoe dit uit zal pakken. Zal dit net als de vorige tekenfilms zijn? Anders geïllustreerd? Of helemaal met green screens gemaakt? Hoe dan ook, zijn we er vrij zeker van dat deze film top wordt.

12. Mary Poppins Returns

Emily Blunt zal de rol van Mary Poppins op zich nemen in deze film. De klassieker kwam in 1964 uit met Julie Andrews in de hoofdrol. De remake zal 25 december 2018 in de bios verschijnen. Dit duurt helaas nog super lang, maar we weten zeker dat het wachten het waard zal zijn!

Welke Disney remake vindt jij het leukst?

Lees ook: De Disneyversie van sprookjes versus de échte versie van sprookjes
19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Bron: ew.com giphy.com

Nieuwste artikelen

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • 8 plot holes in Disney films

Zoek in artikelen