Dit doet de Charmed-cast nu 

Het is alweer tien jaar geleden sinds we de zussen en heksen Paige, Phoebe en Piper op de beeldbuis zagen schitteren. Na acht seizoenen was het wel mooi, maar toch missen we de Charmed ones nog steeds. We waren daarom erg benieuwd wat de dames en andere castleden nu in hun schild voeren. 

Holly Mary Combs (Piper Halliwell) 
Na Charmed heeft ze niet in heel veel films gespeeld, maar ze mag wel de hitserie Pretty Little Liars op haar naam zetten. In 2010 kreeg ze de rol van Ella Montgomery te pakken. In 2015 werd ze herenigd met Charmed co-star Shannen Doherty (Prue). Samen maakten ze een reisshow genaamd Off the Map. 
Holly trouwde in 2004 met David Donoho, crew member van Charmed. Ze hebben samen drie kinderen maar hun huwelijk eindigde in 2011.

Alyssa Milano (Phoebe Halliwell) 
Alyssa Milano heeft het na Charmed wat drukker gehad dan Holly. Zo heeft ze in verschillende films en shows gespeeld waaronder: My Name is Earl, Mistresses en ze presenteerde zelfs Project Runway: All Stars. Ze creëerde haar eigen comic book serie Hacktivist, ze heeft haar eigen basketbal fan lijn voor vrouwen, Touch en ze doet veel liefdadigheid voor Unicef en Peta. 
In 2009 trouwde Alyssa met David Bugliari. Ze hebben een zoon en een dochtertje. Sinds de komst van haar kinderen, probeert Alyssa ook actief het taboe dat rust op borstvoeding te doorbreken. 

Rose McGowan (Paige Matthews) 
In het jaar dat Charmed tot een einde kwam, speelde Rose McGowan in The Black Dahlia. Later wist ze een terugkerende rol te bemachtigen in Nip/Tuck. Maar hier houdt het niet op voor de actrice. Ze speelde nog in Fifty Dead Man Walking en had een rolletje in de serie Once Upon a Time. 
Rose stopt haar mening niet onder stoelen of banken en spreekt zichzelf vaak uit over sexisme in Hollywood. 
In Juli 2013 verloofden Davey Detail en Rose. Ze trouwden in oktober 2013, maar hun huwelijk hield niet lang stand. Afgelopen februari 2016 gingen de twee uit elkaar. 

Shannon Doherty (Prue Halliwell) 
Charmed eindigde pas in 2006, naar voor Shannon zat het avontuur er, na drie seizoenen, in 2001 al op. Ze verscheen toen in Jay and Silent Bob Strike Back en North Shore. Ook had ze haar eigen reality show Breaking Up with Shannon Doherty, waarin zij het vuile klusje van het uitmaken uitvoerde voor mensen die dat zelf niet wilden. Shannon had ook een rolletje in de vernieuwde 90210 en deed mee aan Dancing with the Strars. Daarnaast had ze nog een reisshowtje samen met Holly Mary Combs Off the Map genoemd.  
Na 2002 scheidde Shannon van Rick Salomon met wie ze maar negen maanden was getrouwd. In 2011 gaf zij het jawoord aan Kurt Iswarienko. 
In 2015 werd bekend dat Shannon borstkanker heeft en dat die uitgezaaid is. Tot op heden strijd ze nog tegen deze vreselijke ziekte. 

Brian Krause (Leo Whyatt) 
Charmed was voor Brian zijn grootste rol. Nadat de show eindigde, speelde hij nog wel in verschillende series en films zoals Mad Men, Castle, The Closer, maar een echt grote rol zat er niet meer tussen. 
Hij trouwde in 1996 met Beth Bruce, maar zijn huwelijk strandde na 4 jaar. Wel hebben ze samen een zoon, Jamen. 

Dorian Gregory (Darryl Morris) 
Nadat Dorian Charmed verliet na 7 seizoenen Darryl te hebben gespeeld, focuste hij zich op presenteren. Hij was een lange tijd lang de host van Soul Train. Hij verschijnt niet zo vaak meer op tv, maar zo af en toe presenteert hij toch nog wel wat. 
Dorian is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Wel heeft hij een goede band met zijn zus met wie hij ‘MD Says’, een bandje, heeft opgezet. 

Julian McMahon (Cole Turner)
Onze favoriete badboy speelde na Charmed de hoofdrol in de hitserie Nip/Tuck en hij vertolkte ook de rol van Doctor Doom in the Fantastic Four-films. Momenteel is hij bezig met de serie Hunters, een Science Fiction serie die 11 april begon. 
Julian heeft een kind met zijn ex-vrouw Brooke Burns. In 2014 trouwde hij met Kelly Paniagua met wie hij al 11 jaar samen was. 

Drew Fuller (Chris Halliwell) 
Drew Fuller speelde de veel te knappe volwassen versie van Chris Halliwell. Wat ons betreft was hij veel te weinig te zien in Charmed, maar naast Charmed schitterde hij in een andere serie waar hij een veel grotere rol had, namelijk die van Trevor LeBlanc in Army Wives. Ook was hij nog te zien in verscheidene films waaronder Perfect on Paper en Fatal Instinct. 

Ted King (Andy Trudeau) 
Na Charmed speelde Ted in nog tig films en series. En dan hebben we het niet over wat kleine serietjes of films. Zo speelde hij bijvoorbeeld in Prison Break, One Life to Live, een aantal misdaadseries en nog veel meer! 
Hij trouwde in 2008 met Maya Rodwell en heeft samen met haar twee kinderen. Kaley Cuoco (Billie Jenkins) 
Als we heel eerlijk zijn, waren we geen fan van haar in de serie. Maar nadat Charmed tot een einde kwam, begonnen we haar toch leuk te vinden. Ze speelde namelijk één van de hoofdrollen in The Big Bang Theory, wat haar grootste succes ooit is. Daarnaast was ze ook te zien in een aantal films en speelde ze zo af en toe een rolletje in een serie. 
Ze trouwde in 2013 met Ryan Sweeting, maar de scheidingspapieren werden in 2016 helaas ondertekend. 

Greg Vaughan (Dan Gordon) 
Na Charmed hield Greg,  of voor ons voornamelijk bekend als sexy neighbor Dan, zich vooral bezig met soaps. Hij speelde van 2003 tot 2009 in General Hospital en speelde van 2012 tot 2016 in Days of Our Lives. 
Greg trouwde in 2006 met de Nederlandse Touriya Haoud met wie hij drie zoons heeft. Helaas hield hun huwelijk geen stand en in 2014 tekenden ze de scheidingspapieren. 

Wie vond jij altijd de leukste Charmed-acteur? 
Beeld: Giphy
Lees ook: De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

Nieuwste artikelen

  • 15 verwijderde scènes uit Harry Potter die we hadden willen zien

  • De Hillel Codex - Emile Schrijver

  • Recensie: Encanto

  • Recensie: Olaf presenteert 

  • Een verrukkelijk fiasco - Lotte Petersen

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen