Wat je moet weten over Pretty Little Liars seizoen 7

Jeej het is bijna Pretty Little Liars tijd! Over ongeveer 2 weken keren onze favoriete leugenaars terug voor het zevende, en hoogstwaarschijnlijk laatste seizoen. Je kan veel terugkerende personages verwachten! Maar natuurlijk ook veel geheimen en leugens, as usual. Lees hieronder veel meer over het nieuwe seizoen. 

Voor het geval je even een geheugensteuntje nodig hebt, volgt hier een hele kleine samenvatting! Seizoen 6 eindigde namelijk met de uitkomst dat Mrs. DiLaurentis haar tweeling Mary Drake (ook de echte moeder van Charlotte) degene is die de meiden die nare sms-jes stuurde. Alison haar man Elliot hielp haar hierbij, en we walgen er nog steeds van. Ali zit nu in een psychiatrie omdat ze dacht dat ze geesten zag, maar nu heeft Elliot de controle over de Carissimi Group! Ook is Hanna is op het laatste moment ontvoerd door A.D. Meer dan genoeg drama dus!

Nu is het aan de andere leugenaars om Hanna, en eigenlijk ook Ali, te redden. Het wordt dus een enorm gekke boel in dit laatste seizoen. En zoals jullie in de promo's (hier + hier) hebben gezien, maken ook de meiden hun handjes vies! Maar oké, om je even op emotioneel level klaar te stomen voor het nieuwe seizoen, kan je hier lezen wat je echt moet weten!

Uber A heeft de leugenaars een deadline gegeven.

De eerste aflevering van seizoen 7 heet “Tick-Tock, Bitches”. Dit wordt dus een race tegen de klok. Ze hebben maar 24 uur om Hanna te redden. Wat we van de samenvatting van de aflevering af kunnen lezen, is dat de meiden een deal met A.D. maken, die nog wel eens dodelijk af kan lopen...

Hanna zit in grote problemen.

Alsof gekidnapped worden door A.D. nog niet erg genoeg was voor Hanna, is Ashley Benson ook nog eens niet op de poster gezet. Veel fans maken zich hierdoor zorgen over haar toekomst in de show. Dat gezegd hebbende, is Hanna nog steeds een hoofdpersoon uit de serie, dus denken wij dat de leugenaars op tijd zijn om haar te redden. A.D. kan Hanna echt niet vermoorden hoor!

We hebben Hanna ook nog eens gezien in de flash-forward op het eind van seizoen 6A, remember?! Die scéne is ng niet gebeurd! Dus ze moet er wel bij zitten. Oké, misschien lopen we een beetje te hard van stapel, en vinden jullie ons gestoord, maar we hebben echt zin in het nieuwe seizoen! Bekijk hieronder het filmpje van de flash forward dat "bewijst" dat Hanna nog leeft.

Verwacht veel bekende gezichten terug te zien.

Producer Marlene King noemt seizoen 7 “the season of homecomings.” Dat wordt leuk! In een interview vertelde ze dat er veel geweldige mensen terugkomen. En dat de oude gezichten zullen voelen als nieuwe gezichten als we ze zien in het nieuwe seizoen! Spannend. Een aantal bekende gezichten zullen zijn: Jenna (Tammin Sursok), Noel Kahn (Brant Daugherty), Jason DiLaurentis (Drew Van Acker), en ja hoor; Wren Kingston (Julian Morris). Hoewel het niet openbaar gemaakt is door Freeform, heeft Morris het wel op twitter gezet! Genoeg bewijs voor ons.

In seizoen 7 zullen we ook een aantal nieuwe gezichten tegenkomen. Nicholas Gonzalez zal bij de cast komen als Marco Furey: een sexy, geestige, goedpratende detective die de baas wordt over moorden bij de Rosewood politie. Voor Rosewood is er zeker zo iemand nodig met al die moorden! Hopelijk steekt Marco een stokje voor de trend die Rosewood al een tijdje volgt: knappe oudere detectives die jonge meisjes versieren.

Één van de leugenaars zal trouwen!

Hoewel het gelukkige paar nog niet duidelijk is, heeft Marlene King duidelijk gemaakt op Twitter dat op z’n minst één van de koppels uit Rosewood zal gaan trouwen. Daar kunnen we ook een opmerking van Lucy Hale aan koppelen, zij heeft namelijk bij de 2016 Billboard Awards gezegd dat haar personage iets romantisch en speciaals overkomt.

Hoewel dat best goed bewijs is voor een bruiloft voor Ezria, moeten we niet vergeten dat Hanna nog steeds verloofd is met Jordan! Hanna heeft dan wel Caleb gezoend, maar dat hoeft niet te betekenen dat de trouwerij niet doorgaat. Als Hanna bevrijdt wordt van A.D. zal ze misschien wel zo snel mogelijk van dat pad af willen lopen en een ring om die vinger doen! Maar ja, daar moeten we nog even op wachten.

Denk jij dat Hanna blijft leven?

Bron: mtv.com giphy.com freeform.com

Nieuwste artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

  • Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

  • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen