15 onbeantwoorde vragen over The Parent Trap met Lindsay Lohan

Net zoals vele andere Disney films, had ook The Parent Trap een grote impact op ons leven. Als 90's kind kon je deze film niet missen! LiLo was super schattig, en speelde twee rollen, namelijk de tweeling Hallie en Allie. Hier lees je een aantal onbeantwoorde vragen die wij hebben voor de film!

1. Welke rechter heeft het belachelijke idee gehad om de kinderen te scheiden?

 

De hele basis van de film is redelijk moeilijk te begrijpen. Wie zou er nou met zo'n rare voogdij optie komen? "Elke ouder krijgt één kind, maar ze mogen nooit van elkaar of van hun andere ouder weten." Serieus? We snappen dat scheidingen moeilijk zijn, maar kom op. Super egoïstisch om je kind niks te vertellen over haar TWEELINGZUSJE. Ugh. 

2. Hoe zijn Hallie en Annie samen in dat kamp terecht gekomen?

Wij vinden het apart dat een moeder uit Engeland haar kind helemaal naar Amerika stuurt voor een klein kamp. Het slaat al nergens op dat Hallie helemaal uit Californië komt, dus Engeland?! Het kamp was in Maine, dus te ver weg voor zulke meiden. 

3. Wie zou dit ooit dragen naar kamp?

We snappen dat Annie de tweeling met de klasse is. Maar wie draagt dit nou naar een kamp? 

4. Als je geconfronteerd wordt met iemand die precies op je lijkt, waarom zou je eerste reactie dan haat zijn?!

We kunnen ons voorstellen dat je je heel apart voelt als je iemand ontmoet die precies op jou lijkt, maar geen haat. Beetje apart, maarja zo denken wij erover. 

5. En een nog betere vraag, waarom duurde het zó lang voor ze erachter kwamen dat ze misschien wel gerelateerd zijn?

Hadden ze er serieus niet eens over nagedacht dat dit kon, totdat ze erachter kwamen dat ze dezelfde verjaardag hadden? Ze dachten allebei niet even: hey, we lijken PRECIES op elkaar, misschien moeten we dit even onderzoeken. 

6. Hoe hebben 11-jarigen dit ooit voor elkaar gekregen?

Oké, het is een enorm coole grap. Maar even serieus: HOE DAN?!

7. Waarom zijn deze meiden zo ongelooflijk goed in poker?

Wij vinden het best vreemd dat een 11-jarige dit zo goed kan. En ehm, heeft dat meisje rechts nou bier?! Ze lijkt wel dronken. 

8. Waarom is er een isolatiecabine...?

Want het is heel normaal dat een kamp een isolatiecabine heeft, voor het geval dat er een identieke tweeling opduikt natuurlijk. 

9. Waarom weet Annie niet wie Leonardo DiCaprio is?

We zijn er vrij zeker van dat Titanic zegmaar wel super populair was, de film was één jaar ervoor uitgekomen. Beetje ongeloofwaardig. 

10. Hoe zou het gegaan zijn toen deze foto verscheurd werd?

We komen erachter dat de meiden allebei maar 1 afgescheurde foto hebben van hun afwezige ouder. Hoe is dat ooit gegaan? Terwijl de ouders uit elkaar gingen en dikke ruzie hadden namen ze even de tijd om de foto door midden te scheuren en uit te wisselen? "IK HAAT JE, MAAR HIER HEB JE EEN FOTO OM AAN HET KIND DAT JIJ MEENEEMT TE GEVEN." Uhh oké. 

11. Waarom is Nick na 8 weken al verloofd?

Deze man heeft volgens Hallie wel 11 jaar geen interessante dates of relaties gehad, maar als ze 8 weken even weg is, is hij opeens klaar om te trouwen. Alleen omdat een knap 20-jarig blondje een beetje interesse toonde? Hele aparte twist in het verhaal. 

12. Waarom zegt Martin tegen Annie dat "Ze net klinkt als je tweeling" over haar "vriendin" aan de telefoon?

Laten we ervan uitgaan dat Martin weet over de hele tweelingsituatie, waarom zou hij hier dan grappen over maken? Best gemeen, vindt je niet?

13. Is het niet echt super zielig dat je hulp als eerste uitvindt dat je het verkeerde kind hebt, Nick Parker?!

We snappen dat je als vader best afgeleid bent door alle aandacht van je mooie blondje, maar als je als alleenstaande ouder je kind opvoedt lijkt het ons dat je redelijk snel door hebt dat er iets anders is aan je kind. En waarom wordt Chessie zo emotioneel als het om Annie gaat? Waarom heet ze überhaupt Chessie?!

14. Waarom was Annie's woede aanval in het Frans?

Voor Annie's uitbarsting was er nergens gezegd dat ze Frans kon. Zou het niet wat logischer zijn dat ze terugvalt in haar Britse accent in plaats van een compleet vreemde taal? En serieus Nick Parker? Je hebt nog steeds niks door? Niemand leert zó snel Frans, sukkel. 

15. Zijn Nick en Hallie naar Engeland verhuisd? Of zijn Lizzie en Annie naar Amerika gekomen? Hoe werkte dit?

Ja, Lizzie vroeg in de film hoe dit zou gebeuren, maar toen het moment daar was, was er helemaal niks besproken! Heeft één van hun werk opgegeven? Hebben ze opeens een extreem rare lange-afstandsrelatie? We moeten gewoon weten hoe dit zit. 

Heb jij nog onbeantwoorde vragen voor deze film?

Bron: beamly.com giphy.com

Nieuwste artikelen

  • Onze aanraders voor Netflix in maart 2024

  • Deze films en series verschijnen in maart 2024 op Netflix

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik je weer zie

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

Gerelateerde artikelen

  • 14 dingen die je niet wist over The Parent Trap

  • 10 acteurs die hun eigen dubbelganger spelen in films en series

  • Elke dag een vraag

  • Vragenvuur met Tahereh Mafi

  • Black Box

Zoek in artikelen