Deze 6 nieuwe Pixar-films komen eraan!

13 lange jaren zaten er tussen de fantastische film Finding Nemo en Finding Dory. Ja, Pixar neemt haar tijd, maar dan heb je ook wat! Finding Dory belooft een geweldige film te zijn. Maar deze film is niet het enige schot in de roos, Pixar komt namelijk ook nog met deze zes fantastische films en we kunnen niet wachten!

Voor een ding zullen we nooit te oud zijn en dat zijn teken- en animatiefilms. We stuiteren dan ook enthousiast op en neer wanneer we horen dat er weer een nieuwe Disney- of Pixar-film uitkomt. Naast Finding Dory komt Pixar met nog een aantal films waarop we niet kunnen wachten. Helaas zullen we nog even op deze veelbelovende films moeten wachten, maar Pixar kennende zal het de moeite waard zijn. 

Cars 3 
Een nieuw verhaal met Lightning McQueen komt onze kant op geracet. Er waren natuurlijk al twee spin-offs uitgebracht, maar de makers hebben besloten terug te keren naar de roots. Cars 3 komt eraan! John Lasseter, een van de oprichters van Pixar, onthulde al dat er nieuwe karakters in de film zitten en dat het een emotioneel verhaal zal zijn. Uiteraard zullen we ook weer geweldige races kunnen aanschouwen. 
Verschijnt: 16 juni, 2016

Coco
De nieuwe film Coco zal draaien om het Mexicaanse Dia de los Muertos, oftwel; dag van de doden. We weten dat de film draait om de 12-jarige Miguel die een familiereünie oproept tussen de levenden en de doden om de geliefde overledenen te eren. Verder weten we dat Miguel een enorme gitaar met zich meezeult, dus een aantal liedjes zullen wel te verwachten zijn in de film. 
Verschijnt: 22 november, 2017

Toy Story 4
We wisten wel dat Toy Story 3 niet het laatste deel zou worden, de karakters zijn toch veel te geweldig om er na drie delen een einde aan te breien. We weten over het vierde deel dat het een romcom gaat worden! Ja, die woorden kwamen uit de mond van John Lasseter himself. Hij vertelde dat het een liefdesverhaal zal zijn tussen Woody en Bo Peep en dat deze love story is gebaseerd op zijn eigen huwelijk. We zijn heel erg benieuwd! 
Verschijnt: 15 juni 2018

Incredibles 2 
Nadat de fantastische film The Incredibles uitkwam, moet er toch eigenlijk wel een deel twee komen. Pixar lijkt dat volkomen met ons eens te zijn en komt met een deel twee! Veel weten we nog niet over het verhaal en we zullen er helaas ook nog wel even op moeten wachten. Het gat van 13 jaar dat tussen Finding Nemo en Finding Dory zat, weet deze film namelijk te overtreffen. The Incredibles 2 verschijnt namelijk pas 15 jaar na het eerste deel. Nou ja, geduld is een schone zaak, toch? 
Verschijnt: 21 juni, 2019 

Naam nog onbekend 
De naam voor de volgende twee Pixar-films is nog niet bekend, maar ze hebben al wel een plekje weten te bemachtigen op de releasekalander van Disney. We zullen Pixar dus nog goed in de gaten moeten houden. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk meer details te horen. Wat we wel opmerkelijk vinden, is dat de films vrij kort na elkaar verschijnen, wat eigenlijk nooit gebeurt bij Pixar. Het kortste gat dat ze tussen twee films inhadden, duurde 5 maanden. Het ging in dit geval om de films Inside Out en The Good Dinosaur. Tussen deze twee nieuwe titels zal slechts 3 maanden zitten! 
Verschijnen: 13 maart, 2020 en 19 juni, 2020

Op welke film kan jij echt niet wachten?
Bron: ew.com, Pixar
Lees ook: Dit doet de Charmed-cast nu

Nieuwste artikelen

  • My own worst enemy – Lily Lindon

  • De laatste verhalenverteller - Donna Barbra Higuera

  • Martin Scherstra – Hotel De jutter

  • De vrouwen van de suikerrietplantage - Ildefonso Falcones

  • De terugkeer naar Maxton Hall College - Mona Kasten

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen