Acteurs die knapper zijn geworden met de jaren

Niemand zag er knap uit toen slotjes je tanden sierden en toen je haar een vogelnest leek. Gelukkig is dat inmiddels wel een beetje bijgetrokken. Ook voor deze acteurs geldt dat ze er vroeger minder goed uitzagen dan nu. Sterker nog, de onderstaande mannen zijn allemaal verandert in God’s gifts to women.

Het is niet zo dat we een film kijken omdat er een knappe man in zit, maar het maakt het kijken van een film wel echt een stuk aangenamer wanneer er wat man candy inzit. Deze lekkere acteurs maken een film bijvoorbeeld al meteen een stuk beter. Maar ze hadden hun looks niet altijd mee. Gelukkig zijn ze inmiddels heel erg goed opgedroogd! 

Zac Efron
Eigenlijk vond onze jonge ik Zac Efron helemaal niet lelijk in High School Musical. Maar als je hem vergelijkt met hoe hij er nu uitziet! Oelala, onze harten slaan op hol! 

Bron: Giphy

Ian Somerhalder
Je zou bijna vergeten dat Ian voor the Vampire Diaries al een carrière had, maar hij speelde ook nog in Lost. Ook deze acteur zag er toen niet eens zo verkeerd uit, maar zijn sexyness-gehalte is heel hoog gestegen sinds toen. 

Bron: Giphy

The Rock, Dwayne Johnson 
Dit is echt zo’n jaw drop-momentje. Die Dwayne Johsnson zag er vroeger toch echt een stuk minder appetijtelijk uit dan vandaag. Wat een verschil. The Rock mag er absoluut wel zijn nu! 

Bron: Giphy

Ryan Gossling 
We worden best wel verdrietig dat Ryan Gossling zo gestetteld is als wat (niet dat we anders een kans maakten). Ryan is zo ontzettend knap dat je je bijna niet kunt voorstellen dat hij er ooit anders uitzag. Maar inderdaad, vroeger was-ie iets minder gezegend met z’n looks. 

Bron: Giphy

Patrick Dempsey 
Toen we nog jong waren, trokken we onze neus hoog op bij een man die 40+ is, maar nu weten we wel beter. Zeker wanneer we Patrick Dempsey zien. Zijn uiterlijk blijft zich maar verbeteren! 

Bron: Giphy

Hugh Jackman
Nog zo’n gevalletje van een oudere man die er zoveel beter uitziet nu hij ouder is. Hugh Jackman weet absoluut hoe hij goed voor zichzelf moet zorgen. 

Bron: Giphy

Matthew Lewis 
Kun je je nog herinneren dat je een Harry Potter-film zag en je een beetje medelijden had met dat sulletje Neville Longbottom? Nou, de acteur die die rol op zich nam, ziet er nu toch lekker uit. Oelala! 

Bron: Giphy

 

Met welke acteur zou jij wel een (film)zoen willen hebben?

Bron: Giphy


Lees ook: Zo zien de sterren van Harry Potter er na 14 jaar uit 

en Dit is hoe Bram Bokkepoot uit Matilda er nu uitziet

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Reminiscence

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

Gerelateerde artikelen

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • 10x acteurs voor en na special effect make-up

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

Zoek in artikelen