Deze 10 Nederlandse Bookstagrams wil je echt volgen!

Als we iets net zo leuk vinden als boeken lezen, is het wel plaatjes van mooie boeken bekijken. Onze Instagram-feed staat vol met de mooiste foto's van boeken, maar vaak zijn deze toch afkomstig van buitenlandse Bookstagrammers. Zonde, want ook op Nederlandse bodem bevinden zich pareltjes! 

Wanneer we in het bezit zijn van een nieuw boek, schieten we er graag even een mooi kiekje van. Hartstikke leuk voor in op Instagram, toch? Deze Nederlandse dames dachten daar precies hetzelfde over en creëerden deze mooie Bookstagrams! 

Booksandteacups
Books and Tea Cups van Charlotte is een account met de mooiste boekenfoto’s. Geen wonder dus dat deze dame de meeste volgers uit dit rijtje heeft. De foto’s zijn om weg te dromen! 
 


Bookstamood
Ook Chicklits Andrea mag niet ontbreken in dit rijtje. Onze hoofdredacteur maakt de mooiste kiekjes van boeken. Hierdoor hebben wij ook meteen de neiging om onze biezen te pakken en de redactie te verruilen voor een fijn plekje om een boek te lezen! 

 


Meijsenreads
Bij het zien van de kiekjes van Kim krijgen wij ook meteen de neiging om een boek open te slaan. Haar foto’s zijn lekker dromerig en romantisch. 
 


Adorablebooksnl
Er zitten een aantal meiden achter deze Bookstagram en de ladies weten wat ze doen. Ze schieten de mooiste boekenplaatjes en schromen gelukkig niet om deze met ons te delen. 
 

 


Nerdymommynl
Dat je leven niet ophoudt nadat je kinderen hebt gekregen, laat Joany wel zien. Deze naar eigen zeggen nerdy dame heeft nog altijd tijd om boeken te verslinden. Ze plaatst al haar veroveringen uiteraard op haar Instagram. 
 


Amberreads
Deze dame mag dan nog maar 17 jaar oud zijn, ze weet precies hoe ze mooie kiekjes schiet. Alle genres zie je voorbijkomen op dit heerlijke boeken Instagramaccount van Amber! 
 


Myperfectbooklifenl
Als je zin hebt om jezelf met een goed boek terug te trekken op de bank en een lekker kopje dampende thee, is My Perfect Book Life van Monica je vriend. Deze dame plaatst oogstrelende fotootjes van boeken die regelmatig gepaard gaan met een kopje thee. 
 


Booklibrarians
Niet alleen plaatst Tara van Book Librarians de mooiste foto, ze zorgt ook nog eens voor een fantastisch geheel door al haar kiekjes te voorzien van een lichte achtergrond. Uiterst oogstrelend! 
 


Celeste_reads
Celeste van Celeste Reads weet precies wat het oog wil en geeft dat ook. Op deze Bookstagram vind je simpele maar elegante foto’s van boeken die je allemaal wilt lezen. 
 


Justpagebypage
We sluiten af met het oogstrelende account van Kayleigh, deze Belgische dame is woont dan wel over de grens, maar haar fantastische account kon mocht van ons niet ontbreken in dit rijtje!  
 


Welk account ga jij zeker volgen?
Lees ook: 13 dingen die alle booklovers graag willen horen

Nieuwste artikelen

  • Alicia Silverstone speelt graag in Blast from the Past vervolg met Brendan Fraser

  • Trailer Joy Ride met Ashley Park en Stephanie Hsu is nu te zien!

  • De Mitford-moorden: Jessica - Jessica Fellowes

  • Prins zoekt prins - Tiny Fisscher

  • Schijndood - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen