Mannen uit series met wie je wilt trouwen

Als we aan Chuck Bass uit Gossip Girl en Harvey Specter uit Suits denken, zijn dat mannen wiens kleren we echt wel van zijn lijf willen trekken. De bad boys tot wie we ons aangetrokken voelen. Maar ja, huisje boompje beestje zit er met die mannen niet echt in. Maar gelukkig zijn de mannen met wie we echt willen trouwen, ook zeker niet verkeerd! 

Naar het altaar lopen wil je eigenlijk maar één keer doen. We moeten daarom kieskeurig zijn en niet met de eerste de beste in het huwelijk treden. In real life zijn de prince Charmings soms maar moeilijk te spotten. In series daarentegen zitten heel wat huwbare kandidaten te vinden. Met deze mannen uit series zou je namelijk best wel aan dat huisje, boompje, beestje kunnen beginnen. 

Charming – Once Upon a Time 
Een man die zijn familie koste wat het kost wil beschermen en zelfs zijn eigen leven voor dat van zijn vrouw wil geven, lijkt ons ideal trouwmateriaal. Bovendien willen we toch allemaal gewoon ons prins op het witte paard tegenkomen? Charming uit Once Upon a Time komt je in al die eisen tegemoet! 

Bron: Giphy

Phil - Modern Family
Hij is soms een beetje sullig, maar Phil Dunphi is absoluut de man met wie je later zou trouwen. Hij is grappig, behulpzaam (pakt alleen niet altijd zo goed uit), doet alles voor zijn kinderen en houdt onvoorwaardelijk van zijn vrouw. Een echt family man als je het ons vraagt!  

Bron: Giphy

Luke - Gilmore Girls
Die grumpie Luke lijkt in het begin een beetje een stuge man, maar wat een schatje is dat eigenlijk! Wanneer hij je kent (en van je houdt) heeft hij alles voor je over. Bovendien is een man die recht voor zijn raap is, ook erg aantrekkelijk. Luke, jij bent een keeper! 

Bron: Giphy

Chandler – Friends
Die gevatte Chandler toch. In Friends was hij een van onze favoriete personages, maar hij staat ook zeker hoog op de wedding list. Met zijn heerlijke sarcastische opmerking is hij een prima levenspartner, maar in hem schuilt ook een lieve man die je trouw blijft. Precies wat we zoeken! 

Bron: Giphy

Dean – Supernatural
Hoewel Dean het gevaar natuurlijk wel een klein beetje opzoekt, zouden we geen nee tegen hem zeggen. Hij weet precies hoe hij je kan beschermen tegen het kwaad en zal dit ook zeker voor je doen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en ook wat dit aspect betreft scoort Dean hoog. Luid de trouwbellen! 

Bron: Giphy

Hook – Once Upon a Time
In het begin was Kilian Jones, oftewel Hook, een ongelooflijke bad guy, maar de liefde verandert een mens. Als wij vrouwen ergens voor vallen, is het wel een slechterik die door zijn liefde voor ons goed wordt. Zijn liefde is onvoorwaardelijk en daar smelten we voor. Hij mag ons wel aan z’n haak slaan! 

Bron: Giphy

Ezra – Pretty Little Liars
Oké, dat hij verliefd werd op een leerling was niet helemaal zo handig van hem, maar ergens maakt hem dat ook wel weer trouwmateriaal. Hij bleef vechten voor de relatie ondanks dat het hem allemaal lastig werd gemaakt. Dat willen wij ook. Iemand die voor onze relatie vecht zodat het niet uitloopt op een scheiding. Ezra, wij zijn je vrouw! 

Bron: Giphy

Jamie – Outlander
Als we die Jamie zien, smelten we al als boter. Wanneer we hem leren kennen zijn we helemaal een vaatdoekje! Hij doet alles voor zijn vrouw. Hij beschermt haar en redt haar uit situaties waarin ze zichzelf heeft gewerkt. Zelfs wanneer hij niet achter haar besluit stond, steunt hij haar. Hij doet altijd wat het beste is voor haar, zelfs als het ten koste gaat van zichzelf. Echt, waar kunnen we tekenen voor deze man?

Bron: Giphy

Anthony Bridgerton - Bridgerton
De zonen van de familie Bridgerton hebben het goed getroffen met hun DNA. We zouden met ze allemaal wel een beschuitje willen eten, maar zeker met Anthony, die de leading role heeft in het tweede seizoen! 

Malyen Oretsev - Shadow and Bone
Dat Ben Barnes hartstikke knap is wisten we al van Narnia, maar als The Darkling worden we daar heel erg aan herinnerd. Toch kunnen we ook niet om Mal heen, hij is absoluut husband material!

Gabriel - Emily in Paris
Lucas Bravo uit Emily in Paris hebben we al eerder beoordeeld. Zo kwamen wij op 10 redenen waarom Lucas Bravo een lekker ding is, bijvoorbeeld zijn lach en zijn haar. Als Gabriel in Emily in Paris mogen wij constant genieten van de blik in zijn ogen. 

Caleb – Pretty Little Liars
Hij ziet er misschien uit als een bad boy, maar Caleb heeft zijn hart op de goede plek. Hij behandelt je goed en weet met zijn looks je ogen ook nog eens te strelen. Bovendien is hij ook nog eens charmant en heeft hij een goed stel hersenen. Dat zien we graag in onze toekomstige man!

Bron: Giphy

Met welke man zou jij het liefst willen trouwen?
Lees ook: deze lekkere mannen zouden we niet uit ons bed trappen

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

Zoek in artikelen