Mannen uit series met wie je wilt trouwen

Als we aan Chuck Bass uit Gossip Girl en Harvey Specter uit Suits denken, zijn dat mannen wiens kleren we echt wel van zijn lijf willen trekken. De bad boys tot wie we ons aangetrokken voelen. Maar ja, huisje boompje beestje zit er met die mannen niet echt in. Maar gelukkig zijn de mannen met wie we echt willen trouwen, ook zeker niet verkeerd! 

Naar het altaar lopen wil je eigenlijk maar één keer doen. We moeten daarom kieskeurig zijn en niet met de eerste de beste in het huwelijk treden. In real life zijn de prince Charmings soms maar moeilijk te spotten. In series daarentegen zitten heel wat huwbare kandidaten te vinden. Met deze mannen uit series zou je namelijk best wel aan dat huisje, boompje, beestje kunnen beginnen. 

Charming – Once Upon a Time 
Een man die zijn familie koste wat het kost wil beschermen en zelfs zijn eigen leven voor dat van zijn vrouw wil geven, lijkt ons ideal trouwmateriaal. Bovendien willen we toch allemaal gewoon ons prins op het witte paard tegenkomen? Charming uit Once Upon a Time komt je in al die eisen tegemoet! 

Phil - Modern Family
Hij is soms een beetje sullig, maar Phil Dunphi is absoluut de man met wie je later zou trouwen. Hij is grappig, behulpzaam (pakt alleen niet altijd zo goed uit), doet alles voor zijn kinderen en houdt onvoorwaardelijk van zijn vrouw. Een echt family man als je het ons vraagt!  

Luke - Gilmore Girls
Die grumpie Luke lijkt in het begin een beetje een stuge man, maar wat een schatje is dat eigenlijk! Wanneer hij je kent (en van je houdt) heeft hij alles voor je over. Bovendien is een man die recht voor zijn raap is, ook erg aantrekkelijk. Luke, jij bent een keeper! 

Chandler – Friends
Die gevatte Chandler toch. In Friends was hij een van onze favoriete personages, maar hij staat ook zeker hoog op de wedding list. Met zijn heerlijke sarcastische opmerking is hij een prima levenspartner, maar in hem schuilt ook een lieve man die je trouw blijft. Precies wat we zoeken! 

Dean – Supernatural
Hoewel Dean het gevaar natuurlijk wel een klein beetje opzoekt, zouden we geen nee tegen hem zeggen. Hij weet precies hoe hij je kan beschermen tegen het kwaad en zal dit ook zeker voor je doen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en ook wat dit aspect betreft scoort Dean hoog. Luid de trouwbellen! 

Hook – Once Upon a Time
In het begin was Kilian Jones, oftewel Hook, een ongelooflijke bad guy, maar de liefde verandert een mens. Als wij vrouwen ergens voor vallen, is het wel een slechterik die door zijn liefde voor ons goed wordt. Zijn liefde is onvoorwaardelijk en daar smelten we voor. Hij mag ons wel aan z’n haak slaan! 

Ezra – Pretty Little Liars
Oké, dat hij verliefd werd op een leerling was niet helemaal zo handig van hem, maar ergens maakt hem dat ook wel weer trouwmateriaal. Hij bleef vechten voor de relatie ondanks dat het hem allemaal lastig werd gemaakt. Dat willen wij ook. Iemand die voor onze relatie vecht zodat het niet uitloopt op een scheiding. Ezra, wij zijn je vrouw! 

Jamie – Outlander
Als we die Jamie zien, smelten we al als boter. Wanneer we hem leren kennen zijn we helemaal een vaatdoekje! Hij doet alles voor zijn vrouw. Hij beschermt haar en redt haar uit situaties waarin ze zichzelf heeft gewerkt. Zelfs wanneer hij niet achter haar besluit stond, steunt hij haar. Hij doet altijd wat het beste is voor haar, zelfs als het ten koste gaat van zichzelf. Echt, waar kunnen we tekenen voor deze man?

Richard Castle – Castle
Niet per se de man die je verovert met zijn looks, maar zeker wel met zijn charme en karakter. Richard Castle is grappig, charismatisch en weet hoe hij een vrouwenhart moet veroveren. Maar daar stopt het niet, hij heeft een fantastische dochter en weet dus hoe je een kind moet opvoeden. Prima! 

Joey - Melissa & Joey
Een grappige man is goud waard! Alleen daarom lijkt het ons een goed plan om Joey aan de haak te slaan. Bovendien is hij niet iemand die te veel bij de pakken neer zit en aanpakt als het nodig is. Dat hebben we nodig. Joey eenmaal, andermaal? Nee? Verkocht aan ons! 

Aidan - Sex and the City
Wat een charmante man was die Aiden zeg. Hij weet hoe hij goed voor een vrouw moet zorgen. We zijn er daarom van overtuigd dat hij het met de kids ook wel goed zou doen. We snappen nog steeds niet dat Carrie voor Big ging. Doe ons die Aidan maar! 

Caleb – Pretty Little Liars
Hij ziet er misschien uit als een bad boy, maar Caleb heeft zijn hart op de goede plek. Hij behandelt je goed en weet met zijn looks je ogen ook nog eens te strelen. Bovendien is hij ook nog eens charmant en heeft hij een goed stel hersenen. Dat zien we graag in onze toekomstige man!

Met welke man zou jij het liefst willen trouwen?
Beeld: giphy
Lees ook: deze lekkere mannen zouden we niet uit ons bed trappen

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

Zoek in artikelen