Redenen waarom we niet kunnen wachten op de Gilmore Girls reboot

We waren altijd al een beetje jaloers op de band die Lorelai en Rory uit Gilmore Girls hadden. Ze waren eerder vriendinnen dan moeder en dochter. We vonden het ook jammer om na 7 seizoen afscheid van ze te moeten nemen. Maar gelukkig komt er binnenkort een reboot! 

Gilmore Girls. Het was een levensstijl. We keken daarom keer op keer uit naar die ene aflevering op tv. Bingewatch praktijken bestonden toen nog niet, dus je hield het geduldig bij die ene 40 minuten per week. Maar helaas kwam het einde van Gilmore Girls na 7 fantastische seizoenen tot een einde. Maar gelukkig komt er een reboot en we kunnen niet wachten! 

De gevatheid van Lorelai en Rory
Oeh, Lorelai was zeker niet op haar mondje gevallen en dochter Rory kon er ook wat van. Wat konden we toch genieten van de gevatheid en grapje van beide dames. Soms waren we zelfs jaloers op de heerlijke antwoorden van de Gilmore Ladies. Het kan niet anders dat dit terugkeert in de Reboot en wij kijken er met smart naar uit. 

Oude vlammen verschijnen weer
Op Rory kunnen we ook weleens jaloers zijn als we kijken naar de knappy mancandy die de jongste Gilmore Girl aan de haak wist slaan. Herinner je je Dean? Het allereerste vriendje van Rory? Wij wel hoor, oelala! In de reboot dat hij een comeback maken. We zijn benieuwd welke zaken hij nog met Rory zal bespreken. En hadden we het al gehad over de lekkere bad boy Jess? Ook hij keert terug. En in tegenstelling tot die ene aflevering waarin we Dean kunnen zien, speelt Jess in 3 van de 4 rebootafleveringen. Maar wat komt Jess doen in Stars Hollow? 

De moederdochterband 
Wij hebben zelf ook best een redelijke band met onze moeder, maar wat Rory en Lorelai hadden, was toch echt wel wat anders. We denken dat de Reboot zich gewoon zal afspelen in het jaar 2016, dus er zal een aardige tijdsprong zijn gemaakt. We zijn daarom ontzettend benieuwd hoe de band tussen moeder en dochter nu zal zijn. 

Vermakelijk
Even een serie die simpel is. Nee, natuurlijk niet te simpel, maar gewoon fijn om te volgen. Tegenwoordig zijn alle series zo ingewikkeld en komen er al snel dingen om de hoek kijken die nooit in het echt kunnen gebeuren. Gilmore Girls was zo’n serie waar ze er echt meer van moeten maken. Realistisch, maar ontzettend amusant om te volgen! 

Huidige relaties
Het liefdesleven van Rory en Lorelai zal ook verder gaan. Hoe staat het ervoor met de zaken? Blijft Luke samen met Lorelai? Blijven ze samen? Of komt Rorys vader, Christopher weer om de hoek kijken? En dan hebben we het nu alleen nog maar over Lorelai hè. Laat staan hoe het liefdesleven van Rory zich zal ontwikkelen! 

Stars Hollow
We willen wel weer terugkeren naar dat aandoenlijke Amerikaanse plaatsje waar mensen ontbijten in Luke’s Diner en een wandelingetje maken langs de kleine winkeltjes aan het plein in Stars Hollow. 

Welke ontwikkelingen nog meer?
A year in the life neemt je letterlijk mee door het hele jaar, de vier seizoenen. Maar in een jaar gebeurt er veel! Heel veel. Wat gaan de makers van de serie je laten zien wat alleen vertelt kan worden in een jaar? Wij zijn ontzettend benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren! 

Netflix
De serie verschijnt op Netflix. We weten helaas nog niet wanneer, maar we hebben stiekeme hoop dat Netflix de serie er in één keer opzet zodat we de nieuwste afleveringen van de serie in een keer achter elkaar kunnen kijken in plaats van elke week een afleveringetje zoals dat ging in het jaar 2000. 

Waarom heb jij zo'n zin in de reboot? 
Beeld: giphy
Lees ook: Series van vroeger die we heel erg missen

Nieuwste artikelen

  • De 10 grootste boekwinkels ter wereld!

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

  • Deze Young Adult boeken worden regelmatig verbannen 

Gerelateerde artikelen

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • Series met de mooiste mannen

  • 30 Gilmore Girls feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

Zoek in artikelen