Deze dingen was je helemaal vergeten over Sisterhood of the Traveling Pants

The Sisterhood of the Traveling Pants was het soort film dat je op een vrije middag met vriendinnetjes keek. Jullie wilden ook wel zo’n broek die iedereen paste en ook nog eens goed stond, maar helaas lagen de magische broeken niet voor het oprapen. Anyway, jullie waren fan! Het verschijnen van de films is alleen al wel weer een tijdje geleden. Hoewel je het verhaal nog goed kent, was je deze dingen toch vergeten! 

The Sisterhood of the Traveling Pants is zo’n heerlijke tienerfilm die elk meisje keek toen ze jong was. Ook van deel twee genoten we. En onze volwassen ik zal ongetwijfeld smullen van de derde film die  eraan lijkt te komen waarin we de meiden volwassen zullen zien. Maar hoewel de films nog in ons geheugen staan gegrift, er zijn toch een aantal dingen die we waren vergeten over de eerste twee films! 

De magische broek waar het om gaat, is van het merk Levi.

Hoewel de vier dames beste vriendinnen spelen, zijn ze in de films eigenlijk maar weinig samen te zien. Ja, er zijn momenten, maar  je ziet de meiden vaak apart van elkaar.  

Pretty Little Liars actrice Lucy Hale speelt Effie, het irritante zusje van Lena. Ze maakt haar intrede pas in het tweede deel. Dus als je alleen maar deel 1 hebt gezien, snappen we dat je het je niet meer herinnert. Hoewel we dan alleen niet snappen dat je deel 2 nooit hebt gekeken!  

Hoeveel knappe mannen er in de films zaten, vergeten we ook nog weleens even. Vaak als we aan de films terug denken, denken we aan de hechte vriendinnengroep en natuurlijk aan de magische broek. Maar denk even aan de mancandy! Oelala.  

Bridget, die werd gespeeld door Blake Lively, was zogenaamd de oudste van de vier meisje. Ze scheelden maar een paar dagen. 

Grappig genoeg was Blake Lively in het echt dan weer een paar jaar jonger dan de andere actrices. 

Aan het einde van de tweede film, verliezen de meiden de broek.  Als we aan The Sisterhood of the traveling pants denken, denken we ook vaak aan the pants. Niet aan het ontbreken ervan. Hoe gaat dat in deel drie worden? 

De eerste film verscheen al weer meer dan tien jaar geleden, in 2005! Whoo, wat worden wij toch snel oud! 

De man die in de film de vader van Bridget speelt, is in het echt ook de vader van Blake Lively!  

De film is zo legendarisch, dat we soms vergeten dat de films eigenlijk zijn geïnspireerd op de boeken. 4 vriendinnen en een spijkerbroek, oepsie.  

Jesse Williams speelt erin. Je weet wel, die knappe student Leo die naakt poseert voor Lena. Het was zijn eerste filmrol. Nu speelt de knappe Jesse de bekende dokter Jackson Avery in Grey’s Anatomy! 

Aan het eind van de eerste film, zie je hoe de knappe Erik, op wie Blake aan het begin van de film een crush had, bij haar huis staat en aan haar vraagt of ze aan hem wil denken als ze ouder is. Daar hebben we dus nooit meer wat van gehoord. Zou Bridget die knappe kampleider zijn vergeten? Hadden wij niet gekund hoor, poeh!  

Zou jij een derde film willen kijken? 
Beeld: giphy
Lees ook: Sisterhood of the Traveling Pants 3 komt eraan en hij zal niet voor tieners zijn

Nieuwste artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

  • Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

  • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

  • Mei 2012: Vriendinnen boven alles

  • Gevonden!

  • Kick-off: Leesclub leest Vriendinnen boven alles

  • VIP-readers over Vriendinnen boven alles

  • Doe mee aan het vragenvuur met Ann Brashares en win!

Zoek in artikelen