De slechte karakters in goede series

Je kent dat wel je hebt een favoriete serie. Of dat nu een nieuwe serie is of een serie die je blijft herkijken met je dvdbox. Je houdt van de serie maar opeens wordt er een nieuw personage geïntroduceerd en dit is soms jammer. Want niet alle personages vind je even leuk. Of een karakter vanaf het begin van de serie die het eigenlijk gewoon een beetje voor je verpest. Hier een aantal karakters die wij niet voelen...

1. Lori - The Walking Dead
Lori… hoe zouden we haar het beste kunnen omschrijven? Egoïstisch, manipulatief, bipolair? Het zijn een paar woorden die meteen in ons opkomen. Lori is de hele tijd aan het zeuren en speelt Shane en Rick tegen elkaar uit. We worden er een beetje gek van! 2. Laurel – Arrow
In de eerste seizoenen van Arrow vonden we Laurel  best wel leuk. Toen ze nog gewoon een advocaat was en deed wat haar werk was. Maar plotseling moest ze zichzelf ook in een superhelden pakje hijsen en daar ging het mis. Terwijl ze eerst een sterke vrouw was die en goede advocaat was, wilde ze nu opeens meedoen met de grote jongens, dat terwijl ze helemaal geen vechtskills had en ze anderen daardoor juist in beroerde situaties bracht.  

3. Andrea -The Walking Dead
De hele tijd die irritante drang van haar om zichzelf te bewijzen als een stoere vrouw terwijl ze daarbij anderen verwaarloost. Anderen die haar proberen te helpen nota bene! Ze luistert naar iemand omdat ze alleen maar bezig is met zichzelf. O, en die ene keer dat ze Darryl bijna doodschoot, was zeker niet haar fijnste moment. 

4. Tara - Buffy the Vampire Slayer
Willow is natuurlijk een geweldig karakter en dat zij biseksueel is werd al eerder aangegeven door de "slechte vampier Willow uit de andere realiteit" dus het kwam niet als een verassing dat Willow gevoelens voor Tara ontwikkelde. Maar moest het nu echt Tara zijn? Dat ze een heks is is natuurlijk leuk voor het verhaal maar als personage is ze gewoon weg een beetje duf. Ze is zo verlegen en teruggetrokken en awkward dat ze soms wel autistisch lijkt. Dat ze van Willow een betere heks maakte snappen we maar toch hadden wij een interessantere vrouw leuker gevonden!

5. Dawn - Buffy the Vampire Slayer
Dawn moest overkomen als een jongedame van 14 jaar, maar in plaats daarvan gedroeg ze zich altijd als een 9-jarige. Natuurlijk hadden we allemaal onze tekortkomingen op die leeftijd, maar Dawn was wel echt het toppunt. Grow up! En dat was nog niet eens alles. Ze was ook nog eens hartstikke onbeleefd en betrok zichzelf altijd in situaties waarin ze niet gewenst was. 6. Ted - How I Met Your Mother
Ted zat natuurlijk al in de serie vanaf het begin en in het begin vonden wij hem grappig en vermakelijk. Maar naarmate de serie vorderde werd Ted Mosby steeds irritanter, vol met problemen en gewoonweg een beetje zielig. Want ja, Robin? Alweer? En dan al die rare relatie keuzes. Waar is-ie toch mee bezig?

7. Billie - Charmed
O, o, o, Billie, kon je niet gewoon een keer luisteren naar the Charmed Ones? Billy, de jonge heks die de meiden onder hun hoede nemen, lijkt gewoon niet te kunnen luisteren naar de lessen en adviezen van Piper, Phoebe en Paige. Ze doet daardoor enorm stomme dingen waardoor ze in nog stommere situaties belandt. Heel irritant voor de kijker om naar te kijken. 

8. Piper - Orange is the New Black 
Mensen in het echte leven die overal moeilijk over doen of overal een probleem van maken zijn irritant. Maar op televisie kunnen ze nog vervelender overkomen. Zoals Piper in Orange is the New Black. Eigenlijk houden we van alle karakters in deze serie op een andere manier, maar Piper heeft nog altijd geen plekje in ons hart weten te veroveren. Ze maakt van een mug vaak een olifant en eerlijk is eerlijk: ze praat soms ook een beetje vervelend. Wie vind jij het meest slechte televisiekarakter ooit? 
Bron: giphy
Lees ook: Acteurs die knapper zijn geworden met de jaren

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Ehrengard: Forførelsens kunst

  • Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen - Maranke Rinck

  • Hoe verjaag je een monster? - Jana Bauer

  • Toestanden - Tsitsi Dangarembga

  • Split Second - Caja Cazemier

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Superkrachten uit series die wij ook willen 

Zoek in artikelen