Van deze series willen we ook een reboot! 

Wat waren we toch blij toen we hoorden dat Prison Break na 7 jaar een nieuw seizoen krijgt. We waren minstens zo in onze nopjes toen we hoorden dat er een Gilmore Girls reboot kwam. Toch zette ons dat wel een beetje aan het denken. Niet omdat we de seriemakers hun keus voor een reboot in twijfel trekken, maar omdat we van deze series eigenlijk ook wel een reboot willen! 

Charmed 
Wat hielden we toch van Piper, Phoebe en Paige (en natuurlijk ook van Prue). We volgden de avonturen van de heksen op de voet. Natuurlijk vormden ze the power of three, maar in eerste instanties waren ze ook gewoon zussen. Hierdoor kreeg de serie een extra dimensie. Spannende scènes waarin demonen bestreden moesten worden en herkenbare, ontroerende en grappige momenten tussen de zussen. 10 jaar geleden eindigde de serie helaas en wij vinden dat een ontzettend goed moment om met een reboot te beginnen. Een aantal van de actrices hebben zelfs aangegeven dat zij het wel zien zitten! Maar helaas vecht actrice Shannen Doherty nu keihard tegen kanker, dus op een reboot zullen we nog even moeten wachten. We wensen Shannen natuurlijk veel beterschap! 

Desperate Housewives 
Voordat je aan deze serie begint denk je: nah, dat is niets voor mij. Een serie over verveelde of verwaande huisvrouwen. Maar wanneer je eraan begint, kun je niet meer stoppen. De avonturen van Gaby, Lynette, Bree en Susan volgden we op de voet. Avonturen die oprecht spannend waren! Vermoorde mensen, vermiste mensen. Er zat ontzettend veel spanning in deze serie! We zouden dus heel graag willen weten hoe het 4 jaar na het eindigen van de serie, nu met de dames gaat en wat er allemaal is gebeurd aan Wisteria Lane. 

Friends
Als we over een bepaalde serie lovend zijn, is dat wel over Friends. We lagen altijd dubbel van het lachen om alle personages. Het was een fijne serie om naar te kijken met net genoeg drama, romantiek, maar met name natuurlijk vriendschap. De serie bestond uit 10 seizoenen, maar dachten de makers nou echt dat we daar genoeg aan hadden? Sinds de serie in 2004 stopte, hebben we ‘m toch zeker 3 keer opnieuw gekeken. Hoogtijd voor nieuw materiaal! 

Gossip Girl
Zodra we de namen Blair en Serena noemen, hoef je er al niet aan toe te voegen dat het om Gossip Girl karakters gaat. Hoewel ons leven ontzettend veel verschilde van Manhattan's Elite, vonden we het heerlijk om een kijkje in hun levens te nemen en te dromen over de fantastische kleding (en over de heerlijke mannen).  De drama vonden we fantastisch. En aangezien Social Media nu echt een ding is en toen niet, vinden we het echt tijd voor nieuwe afleveringen!  We mogen hoop hebben, een Gossip Girl reboot lijkt er namelijk aan te komen!

One Tree Hill
One Tree Hill had een heel mooi aantal seizoenen, 7 om precies te zijn, en het laatste seizoen zorgde ervoor dat alles mooi eindigde. Hoewel het een mooi einde had, zijn we wel benieuwd hoe het nu met de karakters zou gaan. De serie eindigde dan nog maar 4 jaar geleden, maar in 4 jaar kan er natuurlijk ontzettend veel gebeuren. Zijn Nathan en Hayley nog steeds samen? En geldt dat ook voor Lucas en Payton en Brooke en Julian? Hebben Nathan en Lucas nog enigszins een band opgebouwd met hun vader? Er zijn zoveel dingen waar we benieuwd naar zijn! 

Van welke serie wil jij een reboot? 
Beeld: giphy 
Lees ook: De slechte karakters in goede series

Nieuwste artikelen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Recensie: De Sims 4: Fashion Street Kit & Incheon Kit | 2 hartjes

  • Labyrint - Inge Verbruggen

  • Ik zie, ik zie... - Ellie Marney

  • Recensie: No Time to Die

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen