Televisiezussen die precies op jou en je zus lijken 

Er is geen enkel persoon zoals je zusje. En dat is misschien maar goed ook, je zou er gek van worden als er meerdere van haar waren. Hoewel je soms helemaal gek van haar wordt, kun je ook niet zonder haar. Gelukkig ben je niet de enige! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze tv-zussen.

Het ene moment kun je je zusje wel achter het behang plakken en op het andere moment heb je een enorme drang om haar even flink te knuffelen. De band tussen jou en je zus is lastig te omschrijven. Je vecht regelmatig met haar, snapt soms niets van haar, maar houdt toch van haar. En laat deze televisiezussen nu precies zoals jou en je zus zijn. 

Alex en Haley Dunphy - Modern family
De twee Dunphy meiden lopen elkaar regelmatig af te blaffen. Vaak om helemaal niets. Ze zijn typische zussen die elkaars spullen regelmatig ‘lenen’ en hier vervolgens weer over vechten. Ze verschillen als dag en nacht en dat botst nog weleens. Maar uiteindelijk zijn ze toch wel blij met elkaar als zus. 

Arya and Sansa Stark – Game of Thrones
Alles aan de serie Game of Thrones is interessant en zo zijn de Stark-zusjes dat ook. In de serie heb je ze vaker gescheiden dan samen gezien, maar in seizoen 1 kun je duidelijk zien hoe hun band is. Arya is harstikke stoer en wil graag leren vechten, maar Sansa is bezig met heel iets anders. Zij vindt het belangrijk om te trouwen met iemand van stand. Zo waren jij en je zusje vroeger ook verschillend, maar naarmate jullie ouder werden, trokken jullie ook meer naar elkaar toe.

Betty and Hilda Suarez - Ugly Betty
De Suarez sister hebben beiden een heel ander leven. Betty was altijd erg verantwoordelijk, maar Hilda is veel losser. Dat zorgde waarschijnlijk ook voor haar tienerzwangerschap. Nog altijd is Betty de verantwoordelijkere en loopt Hilda er nog weleens de kantjes vanaf. Zo hebben jij en je zus ook je dingetjes. Jij behoedt haar regelmatig voor narigheid en helpt haar met dingen waar zij zelf niet uitkomt. 

Spencer and Melissa Hastings - Pretty Little Liars
De relatie tussen Spencer en Melissa in Pretty Little Liars soms best wel uniek. Beiden wilden ze weten wat de ander uitvoerde, maar daarnaast probeerden de dames beiden om hun zus buiten haar eigen leven te houden. Spencer was benieuwd wat Melissa in haar schild voerde, maar Melissa liet niets los. Jij en je zus hebben ook weleens geheimen voor elkaar. Gelukkig niet zo extreem als de Hastings zussen, maar toch. Jullie hebben je geheimen voor elkaar.  

Maddie en Daphne – Nashville
Jij en je zus scheelden een aantal jaar en op sommige momenten wilde je gewoon even wat zonder haar doen. Jammer dat je zusje dat niet altijd begreep en verdrietig was als ze niet kon meedoen. Hoewel je dat niet vervelend bedoelde, wilde je toch wel je eigen gang aan. In Nashville zie je dat Maddie met hetzelfde struggelt. Ze wil volwassen zijn en heeft het idee dat haar jongere zusje Daphne niet altijd in haar volwassenleven past. Dat terwijl Maddie zelf natuurlijk ook nog maar 16 jaar is. 

Beeld: ABC

Op welke televisiezussen lijken jij en je zus(je) het meest? 
Beeld: ABC, giphy
Lees ook: Mannen uit series met wie je wilt trouwen

Nieuwste artikelen

  • Film & Serie Top 6: april 2023

  • Young adult top 6: april 2023

  • Fictie top 6: april 2023

  • Broeinest - van Sambeek

  • Hine - Lotte Kok

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

Zoek in artikelen