Pretty Little Liars seizoen 7B: Wat staat ons te wachten?

OMG! Dinsdagavond was de midseason finale van Pretty Little Liars te zien, die eindigde met een vreemde plottwist en liet ons achter met eigenlijk nog meer vragen. Wij kunnen dan ook niet wachten tot seizoen 7B te zien is, om te tijd te doden hebben wij alvast wat spoilers op een rijtje gezet over wat we kunnen verwachten in het tweede deel van het laatste seizoen! 

In april 2017 beginnen alweer de állerlaatste 10 afleveringen van Pretty Little Liars. Super jammer natuurlijk, we willen helemaal nog niet dat het stopt! Als we Marlene King moeten geloven worden het zenuwslopende afleveringen en zal er ook geen tijd zijn om even op adem te komen, want met nog zoveel vragen en maar 10 afleveringen over kan het niet anders dan dat de ene na de andere onthulling wordt gedaan. We like!

De laatste tien afleveringen van de serie zullen we waarschijnlijk niets meer van Melissa Hastings zien, actrive Torrey Devitto is te druk met haar rol in de serie Chigago Med, maar haar knappe ex-verloofde en ex-"A verdachte" Wren zal wél een terugkeer maken naar de serie.

We weten ondertussen dat Mary Drake Charlottes echte moeder is, maar we zullen er in de laatste paar afleveringen ook achter komen wie de vader van Charlotte is. Wij hopen dat het geen onbekende is in de serie. 
 

Ondertussen kunnen we concluderen dat Jenna en Noel samen met AD in het complot zitten, maar zij blijken niet de enige personages uit de serie te zijn die voor hem/haar het vuile werk oplossen..Er komt een nieuwe Allison in Rosewood opduiken met de naam, hoe origineel, Addison! De tiener zal nog meer roet in het eten gooien en de liars proberen van hun stuk te brengen.Volgens de executive producer van de serie zullen we er aan het eind van seizoen 7 pas achter komen wie Charlotte heeft vermoord. Maar we zijn wel wat gewend; we moesten 6 seizoenen wachten tot we erachter kwamen wie A was. Dan kunnen we dit ook wel aan.. toch!?

Let op: spoiler als je de laatste aflevering nog niet heb gezien!

Na de laatste aflevering van dinsdag zitten wij toch nog met een aantal vragen. Want Spencer is neergeschoten en Toby en Yvonne kregen een auto-ongeluk, maar hebben zij het ook allemaal overleefd? En nadat Mary Drake heeft onthuld dat zij Spencers echte moeder is, vragen wij ons toch wel af of de familie Hastings nog meer onontdekte geheimen heeft.. De promo van aflevering 11 geeft ons in ieder geval al een paar kleine hints. 

Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste afleveringen? 

Bron: hollywoodreporter.com, tvline.com, inquisiter, giphy

Nieuwste artikelen

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

  • Deze Young Adult boeken worden regelmatig verbannen 

  • Luna, Schaduw van de Maan - Lies Vervloet

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen