Dit is er tot nu toe bekend over het vervolg op de film Jumanji

In 2017 komt er een vervolg, let op: geen reboot, op de oude film Jumanji uit 1995. Deze film en ook het oorspronkelijke kinderboek waarop de tweede Jumanji film op wordt gebaseerd, zijn echte klassiekers. Wij reageren dan ook nogal hongerig wanneer er details over deze vervolgfilm de wereld in worden geslingerd. Gelukkig bestaat Sean Gallen die ons via zijn immens populaire Instagram account op de hoogte houdt van alle ins and outs! 

Wij vinden het altijd leuk als oude films uit het stof worden gehaald en er een nieuw deel verschijnt. Zo ook bij de Jumanji film uit 1995. Deze film gaat over Alan Parrish en zijn vriendinnetje Sarah Witthle die honderd jaar nadat het spel Jumanji is begraven, het weer opnieuw vinden. Dit spel is echter niet zo onschuldig als het lijkt. Het spel heeft bovennatuurlijke krachten en kan gevaarlijke situaties voorspellen. Hier een stukje van de originele trailer uit 1995:

Okay, nu we jullie geheugen hebben opgefrist, kunnen we naar de details die onze grote man Sean Gallen, en eveneens castlid van de nieuwe film, aan ons heeft verklapt. Vorige week maakte hij namelijk via zijn Instagram duidelijk wie de laatst toegevoegde ster is die te zien zal zijn in de nieuwe film. Het blijkt niemand minder dan Karen Gillan, die je zou kunnen kennen van Doctor Who. The Rock lijkt zelf ook erg blij met deze aanwinst. Zo beschrijft hij haar alsvolgt: ''She is a girl with Chutzpah. Guts, nerve and talent to stand her ground and hold her own."

Wie zijn de overige castleden? Kevin Hart (stand-up commedian), Jack Black (Orange County) en Nick Jonas (Night at the Museum).

Sean, ofwel ''The Rock'', laat ook via zijn social media account zien dat hij de rol van Dr. Bravestone op zich zal nemen. Dit zou dan de man zijn die twintig jaar later een frisse blik op de Jumanji zaak zal werpen. Detail: Hij zal dan waarschijnlijk iets meer tijd in de wildernis, dan in de klas hebben doorgebracht (wanneer je even snel naar de foto kijkt). Wij klagen niet hoor! 

Kijk jij uit naar een vervolg op Jumanji?

Bron: Moviepilot

Lees ook: 14 dingen die je niet wist over The Parent Trap

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Jumanji: Welcome to the Jungle

  • De trailer van de nieuwe Jumanji film is uit

  • The Rock en Kevin Hart spelen misschien in de nieuwe Jumanji film!

  • 12x fantasiefilms in het heden

  • Film vragen aan de redactie

Zoek in artikelen