Deze dingen herkennen alle iPhone-verslaafden 

Als jij er halverwege je reis naar je werk achter komt dat je je telefoon vergeten bent, keer jij meteen om. Zonder iPhone kom jij de dag niet door. Ben jij verslaafd aan je telefoon? Dan herken jij deze dingen ongetwijfeld! 

Jij hebt géén idee wat je aan moet met een andere smartphone
Je vriend heeft helaas de magie van een perfecte Apple-telefoon nog niet ontdekt. Wanneer hij achter het stuur zit en hij jou als bijrijder vraagt even iets op te zoeken in zijn telefoon, snap je d’r niets van. Hóe ga je nu terug? Eerlijk gezegd wil je er ook niets van snappen. Vage telefoon van ‘m. Jouw geliefde smartphone snap je tenminste! 

Je hebt geen wekker, hiervoor heb je toch gewoon je iPhone
Dat jouw telefoon bijna het antwoord op alles is, wist je al wel. Bellen, internetten, facebooken. Hij kan het gewoon. Bovendien heb je ook je wekker vaarwel gekust. Dat grote lompe ding. Daar heb jij gewoon je iPhone voor. Ideaal, want je kunt gewoon meerdere wekkers zetten. 

Je telefoon is het eerste waar je ’s ochtends opkijkt
Terwijl je nog slaapdronken bent, glijden je vingers over je nachtkastje op zoek naar je telefoon. Je dag zo vroeg beginnen is niets voor jou, maar als het dan moet, moet je in ieder geval even je iPhone checken. 

Jij voorziet je geliefde telefoon continu van andere hoesjes 
Je iPhone word je nooit zat. Echt nooit. Je kunt wel spreken van onvoorwaardelijke liefde. Maar die hoesjes eromheen, die vragen wel om wat afwisseling. Als je langs een leuke shop loopt waar ze hoesjes verkopen voor om jouw sociale contactenbron, kun je het niet laten om even een kijkje te nemen. 

Jij investeert in goede bescherming
Niet alleen je scherm breekt wanneer je je geliefde iPhone een keer uit je hand laat glippen, maar ook je hart ligt aan diggelen. Daar gáát je telefoon. Echt niet dat jouw smartphone dat een tweede keer overkomt. Jij investeert daarom big time in een sterk hoesje en een degelijke screen protector. 

Jij speurt het web af naar info over de nieuwe iPhone 7
Normaal ben jij helemaal niet zo materialistisch, maar van iPhones gaat je hartje nu eenmaal sneller kloppen. De geruchten die jij tot nu toe hebt gehoord over de nieuwe iPhone beloven veel goeds. Jij slaat daarom fanatiek aan het surfen op het web om meer te weten te komen over de iPhone 7 Plus. Een telefoon met een nieuw camerasysteem, een batterij die het langst meegaat en een toestel dat ook nog eens bestendigd is tegen water en stof. Daar heb jij wel oren naar! 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik je weer zie

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

Gerelateerde artikelen

  • Hippe hoesjes van My iCover

  • Crush on you - Ciao Ally

  • De favoriete (bord)spellen van de redactie

  • Kloegcom.nl: de grootste keuze in accessoires voor je smartphone, tablet en meer!

  • Bol.com opent virtuele Vakantiewinkel op Rotterdam Centraal

Zoek in artikelen