Zo maak je je huis knus voor je leessessies in de herfst! 

Hoewel we dit jaar zijn gezegend met een heerlijke september, kunnen we niet ontkomen aan de herfst. Het is misschien wat minder warm, maar dit seizoen heeft ook zeker wat leuks! Het getik van regen tegen de ramen en de bladderen die dramatisch van de bomen naar beneden dwarrelen. Het seizoen om een boek open te slaan! 

Als je aan iemand vraagt wat zijn of haar favoriete seizoen is, krijg je vaak te horen dat het de winter, lente óf zomer is. Niemand staat te springen om de komst van de herfst, maar jij wel! Lekker met een kop warme thee op de bank en een fleecedekentje terwijl de natuur buiten zich klaarmaakt voor de winter, heerlijk toch! Boek erbij en wegdromen in een fictieve wereld. Zeker wanneer je je huis herfstproof maakt, is het lezen nog leuker! 

Een dekentje met boekenprint
Wanneer het buiten koud wordt en de verwarming op 5 wordt gezet, is het wel zo knus om lekker te kunnen wegkruipen onder een dekentje tijdens het lezen. Natuurlijk kun je je Ikea-exemplaar tevoorschijn toveren, maar een echte boekenwurm moet toch echt wel de trotse eigenaar zijn van een fantastische dekentje zoals hieronder! Zulke soortgelijke dekentjes kan je bijvoorbeeld bij Celebratebooks kopen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dionne🌹| 25 | 🇳🇱 (@eyeloveprint) op

Een kussentje met boekentekst
Elke fanatieke boekenlezer herkent het dat je op een gegeven moment niet meer lekker kunt zitten en je echt van houding moet wisselen. Je achterwerk op een kussentje deponeren, of gewoon lekker je hoofd op een zacht kussentje laten rusten, kan hierbij helpen. Maar dan willen we dat natuurlijk wel in stijl doen. Laat dat nu net kunnen met een kussentje zoals hieronder. Weet je waar je zulke leuke kussentjes kan kopen? Bij de Donner boekhandel in Rotterdam! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amy 🖤🖤 (@theanimagusblack) op

Een Book Seat
Deze Book Seat houdt je bladzijden handig uit elkaar, zodat je ontspannen kunt lezen. Dit is echt een een item dat iedere boekenliefhebber moet hebben, het is supermakkelijk! Een Book Seat scoor je gewoon online bij bijvoorbeeld Bol.com!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door literary blog ✐ (@litfix) op

Lampenkap met Harry Potter teksten
Ook een Harry Potter gerelateerd kan niet in dit lijstje ontbreken. O ja, en lezen kan niet in een donkere kamer, daar heb je gewoon een lamp voor nodig. Dus schaf meteen deze fantastische lampenkap aan om die stoffige leeslamp wat meer karakter te geven. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pretty Damn Gay 🔴 (@lgbtq_saga_safespace) op

Een fantastische theemok
Wie een boek leest op een waterige herfstdag, weet dat er gewoon een kop dampende kamillethee genuttigd moet worden. Je kunt natuurlijk een kopje uit je keukenkastje trekken, maar je kunt ook in stijl je thee nippen. Deze mok omschrijft gewoon precies hoe jouw weekend eruit ziet en bij onder andere Blossom Books en Etsy zijn er hele leuke verkrijgbaar! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Megan Easter (@littleinklingsdesign) op

Maar als je liever voor een glas wij op je nachtkastje gaat vlak voordat je gaat slapen, schenk dan royaal een Bordeaux in dit fantastische wijnglas! Wil jij ook zo een gaaf wijnglas? Neem dan een kijkje op bijvoorbeeld Etsy!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door K Leigh Pedersen (@creativeleighcrafts) op

Welk item wil jij wel in huis hebben?

Bron: instagram.com

Lees ook: Deze boekenkasten willen we allemaal in onze woonkamer

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Mooie boekenquotes

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

  • 10 dingen die iedere boekenwurm herkent

  • Do It Yourself: Hartjes-boekenlegger

Zoek in artikelen