Alle hints over Pretty Little Liars seizoen 7B op een rijtje!

Oké, nog 7 maandjes wachten en dan kunnen we EINDELIJK seizoen 7B van Pretty Little Liars bekijken. Het is het allerlaatste seizoen en aangezien er nog zoveel mysteries en onbeantwoorde vragen zijn, zelfs na de vreemde plottwisten in de laatste aflevering van de eerste helft van het seizoen, heeft Marlene King besloten om onze nieuwsgierigheid nog even op de proef te stellen door delen van het script op Twitter te plaatsen. Ook de Liars zelf kunnen er wat van en geven ons subtiele hints over de series finale. Wij zetten de nieuwtjes voor je op een rijtje!

Oh Mijn God. Is er een kans dat Spoby weer back in the game is!? Spencer werd aan het eind van seizoen 7A onwel en Toby kreeg een auto-ongeluk, maar aan het script van seizoen 7B te zien gaan we nog van Spencer en Toby horen! YES, laten we hopen dat de tekst van Toby geen flashback is en hij en Spencer weer bij elkaar komen. (Sorry Yvonne).

 

 

 

Alsof dat niet al goed nieuws genoeg was, kunnen wij jullie ook vertellen dat er een bruiloft aankomt! Dit is natuurlijk niet echt nieuws, want Aria en Ezra stonden op het punt om te trouwen, tot Nicole weer op kwam dagen en in leven bleek te zijn. Marlene heeft ons een stukje script laten zien waarin er gepraat wordt over “vows”.  En dat kan maar één ding betekenen: er komt wel degelijk een bruiloft aan, maar of het die van Ezria is, dat is de grote vraag.
 


Natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn in de serie, want über A is nog steeds op de loer om wraak te nemen op de dames. Maar wie vraagt dit aan wie!? Argh, wij willen het weten!
 


En dan geeft ze er nog ééntje om af te sluiten, heel toepasselijk met hoe wij ons nu allemaal voelen!
 


Bij de Liars zelf gaat het besef ook inzinken dat de laatste afleveringen steeds dichterbij komen. Ze zijn nu bezig met het filmen van de laatste twee afleveringen. Ashley plaatste een foto op haar Instagram van de meiden en liet daarbij een onbewuste hint achter. Zijn ze nou op een politiebureau!? Ook Sasha Pieterse plaatste een foto op dezelfde plek. Het lijkt erop alsof ze bij een verhoor zitten.
 

 

Only two more episodes to film with my girls 😩😩 #PLL

Een foto die is geplaatst door Ashley Benson (@itsashbenzo) op

 

 

❤️ only two episodes left 😢

Een foto die is geplaatst door Sasha Pieterse (@sashapieterse27) op


Nu waren wij al benieuwd, maar nu zijn we wel HEEL benieuwd naar het nieuwe seizoen! Hopelijk blijft Marlene komen met de hints en komen we zo de tijd door. Is het al april!?

Heb jij al nieuwe theorieën bedacht aan de hand van deze hints? 

Bron: plltv, giphy

Lees ook: 
Pretty Little Liars stopt na 7 seizoenen en dit is wat de cast ervan vindt
Pretty Little Liars seizoen 7B: Wat staat ons te wachten? 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series worden eind oktober van Netflix verwijderd

  • Disney karakters in de stijl van Tim Burton

  • Top 10 Assepoester verfilmingen

  • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen