Redenen waarom kerst in Disneyland Paris het meest magisch is 

Nog niet zo lang geleden liepen we in zomerjurkjes over straat, maar met de komst van oktober mogen we best alvast over kerst nadenken. De pepernoten liggen ook al in de winkel, dus kerstgedachten zijn geoorloofd. We willen natuurlijk de meest magische kerst ooit beleven en we weten precies waar we dat voor elkaar kunnen krijgen: in Disneyland Paris! 

Vaak is de aanloop naar kerst toe leuker dan kerst zelf. Schaatsen in het park, chocolademelk met slagroom drinken met een leuk kerstdeuntje op achtergrond. Wij tekenen ervoor. Maar er is een plek waar je de ultieme kerstsfeer kunt proeven. En dat is in Disneyland Paris! 

Overal kerstversiering
In je woonkamer staat in die ene hoek wel een kerstboom en in de vensterbank staan wat bloemstukken met kerststerren, maar daar houdt het vaak wel op. In Disneyland Paris houdt de kerstversiering niet zomaar op. Overal waar je kijkt zie je kerst! Kerstbomen, kerstversiering, lichtjes. Disneyland Paris voelt aan als een groot Winter Wonderland! 

Je favoriete Disneyfiguren om je heen 
Correctie: je favoriete Disneyfiguren in de meest leuke kerstkostuumpjes. Het is al leuk om een high five van Mickey te krijgen of een knuffel van Pluto. Maar het is nog leuker om je favoriete Disneykarakters opgedoft in kerstkostuum te zien! 

Kerstparade 
Je loopt door het park en plotseling komt de Kerstman himself jullie tegemoet tijdens jullie winterwandelingetje. Vergezelt door Mickey en Minnie Mouse en de Soldaatjes uit de Notenkraker lopen zij een heuse kerstparade. Ontzettend magisch en je zweeft voor de rest van de dag in de zevende (kerst)hemel). 

Even overal van weg
Als je thuis bent, is het vaak toch anders. Je wordt herinnerd aan de afspraak die je na kerst hebt of aan school omdat je huiswerk toch op je bureau naar je staart. In Disneyland Paris ben je even lekker weg van alles. Niemand die nog even snel z’n mail kan checken of naar zijn of haar kamer snelt om een filmpje te kijken. Disneyland Paris brengt je bij elkaar! Wat wil je nog liever tijdens kerst? 

Tree Lightning Ceremony
Als je aan kerst denkt, denk je vaak aan een donkere nacht met een mooi verlichte kerstboom. Ook deze ontbreekt uiteraard niet. Maar de lichtjes in de dennenboom worden niet zomaar aangezet, nee, daar gaat een heel mooi spektakel aan vooraf. Eentje die je voor altijd bij zal blijven en je kippenvel bezorgt op momenten dat je eraan terug denkt. 

Fantastische voorstellingen
Je hoeft je ook niet te vervelen als je even genoeg hebt van de achtbanen en andere attracties. Er zijn ook tig voorstellingen te bewonderen, zoals de Frozen Sing-Along, Royal Christmas Wishes en Disney Dreams! Allen zijn natuurlijk in een fantastisch kerstjasje gestoken! 

De meest toffe attracties
Disneyland Paris heeft natuurlijk de meest toffe achtbanen en andere attracties. Terwijl anderen voor het kerstdiner voor de zoveelste keer Disney’s A Christmas Carol kijken, kun jij lekker ontspannen (of gillen) in een toffe attractie die natuurlijk ook is voorzien van een leuk kerstsfeertje! 

 

Disneyland Paris viert Kerstmis van 11 november 2016 tot 8 januari 2017.

Met wie zou jij wel kerst willen vieren in Disneyland?

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

  • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Zoek in artikelen