Verschijnt Tristan in the Gilmore Girls reboot?!

Sinds het moment dat we erachter kwamen dat er een Gilmore Girls reboot kwam, konden we onze nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. We moesten zoveel mogelijk weten. De reboot komt steeds dichterbij en de trailer is inmiddels vrijgegeven. Maar we willen meer! Dus wat gaan we doen? We gaan op zoek naar clues. En clues, die vonden we!

We hebben allemaal die IMDB lijst eens goed bekeken toen bekend werd dat er een reboot kwam. Want ja, wíe zou terugkeren naar Stars Hollow. Destijds was de lijst nog vrij bescheiden, maar nu alles is gefilmd, is-ie wat uitgebreider. Ook karakters die nog niet eerder de Gilmore Girls set betraden zijn toegevoegd. Maar tussen al deze nieuwe namen, zagen we ook een oude bekende naam: Tristan…

Bron: The CW

Kun je je hem nog herinneren? De Chilton-hunk én bad boy die een oogje had op Rory? In seizoen 2 verscheen hij nog een laatste keer en werd daarna door zijn vader naar een militaire opleiding gestuurd. Hij was niet echt een good guy á la Dean, maar we hadden toch wel een soft spot voor ‘m. En het lijkt erop dat hij terugkeert, alleen lijkt het er niet op dat hij gespeeld wordt door Chad Michael Murray.

Als je op de IMDB pagina ver naar beneden scrolt, komt je ‘m tegen. De naam ‘Tristan’. Zeker weten of het om dé Tristan gaat doen we dus niet. Zeker omdat hij niet wordt gespeeld door Chad Michael Murray, maar door Anton Narinskiy. Die overigens wel sterk wat wegheeft van een volwassen Tristan…

Tristan had altijd al een oogje op Rory. Dus zou er misschien helemaal geen sprake hoeven te zijn van Team Jess, Team Logan of zelfs Team Dean? Supporten we nu al die tijd het verkeerde team en zouden we al ons geld op Tristan moeten inzetten. Áls hij überhaupt terugkomt. Wij weten het niet meer! Wel weten we dat we vol smart op antwoorden zullen wachten de 25ste!

Zou jij Tristan graag terug zien in de reboot?

Lees ook: Dit zegt Matt Czuchry (Logan) over Gilmore Girls: A year in the life

Nieuwste artikelen

  • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

  • De beste Scifi op Disney+

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

Gerelateerde artikelen

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • Series met de mooiste mannen

  • 30 Gilmore Girls feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

Zoek in artikelen