5 games voor elke fantasie- en verhaalliefhebber

Lord of the Rings was een film- en boekenreeks waar we geen genoeg van konden krijgen. Waren wij even blij dat een paar jaar geleden nog een aantal andere films verschenen! Maar hier hoeft het niet op te houden. Ga bijvoorbeeld eens voor een game! 

Gamen is tegenwoordig helemaal niet meer zo’n no life ding als het vroeger weleens was. Het is juist heerlijk om helemaal weg te dromen in een andere wereld vol fantasie en waar ook nog eens een verhaallijn om de hoek komt kijken. Deze 5 games zijn niet alleen leuk om te spelen, maar nemen je ook nog eens mee op avontuur. Het is alsof je een verhaal leest! 

The Elder Scrolls 
Er zijn ontzettend veel games uitgebracht van The Elder Scrolls. En dat is helemaal niet zo gek!  Als jij de game weleens hebt gespeeld, merk je dat je inderdaad in een magische wereld wordt gezogen waar ontzettend veel mooie details te ontdekken zijn. Bovendien zit er echt een verhaal in dit spel met ontzettend veel geschiedenis! 

Dragon Age 
Ook van Dragon Age zijn meerdere delen verschenen. Weer gaat het niet zomaar om een spelletje, maar speel je als het ware in een verhaal mee. Een verhaal dat in het fictieve koninkrijk Ferelden begint en waarin jij een magiër of strijder bent die het opneemt tegen demonische wezens. 

The Legend of Zelda 
Deze game speelt zich voornamelijk af in het hoofdgebied, Hyrule. Hoewel de naam The Legend of Zelda misschien het idee geeft dat jij de rol van de jonge prinses Zelda op je neemt, speel jij held Link en zal je het op moeten nemen tegen de koning van het kwaad: Ganondrof. Er zijn meerdere spellen verschenen van The Legend of Zelda, dus je kunt je hier wel even mee vermaken! 

Final Fantasy 
Als er van een bepaalde game veel spellen zijn uitgebracht, is het wel van Final Fantasy. In Final Fantasy draait het om vier jongeren: de Light Warriors. Allen bezitten ze één van de vier elementaire lichtbollen, maar deze zijn kwaadaardig gemaakt door Elimentair Friends. De vier vrienden gaan daarom de strijd aan om de lichtbollen weer goed te maken.   

Fable 
Erg gezellig begint deze game niet wanneer de familie van de speler wordt vermoord en de jongere zus wordt ontvoerd. Maar jij zit niet bij de pakken neer en gaat naar een plek waar toekomstige helden worden getraind. Als je je training hebt voltooid, ga je de wereld in om het te behoeden van kwaad. Er zit in deze game ook een fijn verhaal, want jij komt erachter dat je zus én je moeder nog leven. En die wil je natuurlijk redden. Ook van deze game zijn meerdere delen, dus spanning genoeg! 

Welke game speel jij weleens? 

Nieuwste artikelen

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

  • Winterzon - Jackie van Laren

  • Herfstrood - Jackie van Laren

  • Mijn dikke vette zombiegoudvis 2 - Mo O'Hara

  • Eerste trailer Pinocchio is uit

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Dit is waarom Klaus en Caroline in The Vampire Diaries nooit een relatie hebben gekregen

Zoek in artikelen