Redenen waarom er gewoon een nieuw seizoen van Gilmore Girls moet komen

Als heuse Gilmore Girls fans konden we niet wachten op de reboot. We leefden naar de dag toe als een klein kind tot 5 december. Maar toen waren de afleveringen daar. En waren we toch een beetje teleurgesteld. We kregen er namelijk heel wat vragen bij. We willen nog een seizoen van Gilmore Girls omdat…  

(Pas op, spoilers!)

… Jess nog verliefd is op Rory
Dat was toch obvious? De manier waarop hij naar Rory keek toen hij het huis van Lorelai verliet op de avond voor de bruiloft? Dat was toch te duidelijk. Alleen al om deze reden moet er een nieuw seizoen komen. Wij moeten meer weten over deze verhaallijn! 

… we nu nog niet weten met wie Rory eindigt
Kom op zeg! We hebben oorlogen ontketend met onze beste vriendinnen omdat zij Team Logan waren en wij Team Jess. Deze vete kunnen we pas achter ons laten als we weten met wie Rory eindigt. 

… we Rory als moeder willen zien
Gaat ze net zo zijn als Lorelai? Of zal ze een heel ander soort moeder zijn? En we zijn ook erg nieuwsgierig naar de kleine. Gaat het een Gilmore Girl zijn? Of komt er toch een Gilmore Boy aan. En nog belangrijker? Wat zal de eet- en koffielust van de Gilmore zijn? 

Bron: Giphy

... we willen, nee, moeten de volledige bruiloft van Lorelai zien

Dit was het moment waar we al die jaren op hebben gewacht! En er moet gewoon meer zijn. De hele viering met alle familie en vrienden erbij. De geloftes, de bruidsjurk en natuurlijk de flashmobs!

… we willen weten hoe Emilys toekomst nu verder gaat 
In 50 jaar tijd heeft Emily altijd een partner gehad. Oké, je had dat akkefietje tussen haar en Richard, maar daarna was het weer koek en ei. Ook was ze helemaal klaar met de DAR en verkocht ze het huis waarin zij en Richard woonden. En nu? Wat gaat de toekomst voor Emily Gilmore brengen? 

… we willen weten hoe het boek van Rory uitpakt 
En met de rest van haar carrière. Als ze haar boek net zo aanpakt als haar journalistiekcarrière weten wij het nog niet... 

… en we benieuwd zijn hoe Lorelai reageert op het boek 
Gaat Lorelai het boek lezen en trost zijn op haar dochter? Of vindt ze het toch maar niets dat haar verhaal out in the open is. 

Bron: Giphy

… we willen weten hoe Logan reageert op het babynieuws 
Ja, we gooien het er gewoon uit: Logan is de vader. Dat moet gewoon. We kunnen ons niet voorstellen dat Rory überhaupt nasty dingetjes met Paul heeft gedaan aangezien ze hem steeds vergat. En de onenightstand gebeurde veel langer geleden. Dan had Rory al een buikje moeten hebben in the Fall aflevering. Maar goed: we zijn dus benieuwd wat Rory aan Logan gaat vertellen. En gaat Logan dan de Christoffer worden? 

… we de serie simpelweg geweldig vinden
Ja, we willen een antwoord op al onze vragen, maar uiteindelijk vinden we het gewoon een fantastische serie om naar te kijken. Bovendien moesten we veel te snel afscheid nemen van de Gilmore Girls. We need more! 

… we moeten weten of Michel voor Lorelai blijft werken
En daarmee hebben we nog een vraag: hoe pakt de uitbreiding van Lorelai uit. Gaat TJ de verbouwing op zich nemen? Beter van niet, herinneren jullie je het gat in het dak van Lorelai nog? Anyway, gaat deze nieuwe investering van Lorelai ervoor zorgen dat Michel er de uitdaging in vindt die hij nodig heeft? 

Bron: Giphy

… Lane beter moet eindigen dan dit 
We hebben niet heel veel van Lane gezien, maar ze werkt in haar moeders antiekwinkel. O, en waar kwam haar vader opeens vandaan? Lane en Zach speelden nog wel in de band, maar gaat het deze band nog lukken om door te breken? 

... Of Sookie wel weer terug komt in het leven van Lorelai

We kregen maar 5 minuten van Sookie te zien in de 6 uur revival van Gilmore Girls en laten we eerlijk zijn dat viel tegen. Hoe kan ze nou niet meer koken? En voor 2 jaar uit het leven van Lorelai zijn gegaan. Je bent beste vriendinnen!

… we moeten weten wat dat WiFi-wachtwoord van Luke is
Het vraagstuk dat ons nachtenlang wakker houdt, moet gewoon opgelost worden. 

Waarom zie jij nog een seizoen van Gilmore Girls wel zitten?

Lees ook: De Gilmore Girls revival

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

  • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

Gerelateerde artikelen

  • Series met de mooiste mannen

  • 30 Gilmore Girls feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Deze series krijgen een nieuw seizoen

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

Zoek in artikelen