De 9 beste televisiekoppels van 2016

Welke serie we ook kijken, er zit vaak wel wat romantiek in. Soms spettert de chemie tussen twee personen zo erg van het scherm, dat we stiekem een beetje jaloers zijn op de on screen romance. Terwijl we zelf hunkerend uitkijken naar de komst van onze prins op het witte paard, zwijmelen we tot dan weg bij deze fantastische televisiekoppels. Zij maakten 2016 tot liefdesjaar!  

Cam & Mitch – Modern Family 
Als wij Cameron waren, zouden wij een Mitch willen hebben. De twee vullen elkaar zo goed aan, maar tegelijkertijd zijn ze ook erg verschillend waardoor ze in hilarische situaties belanden. Samen vormen ze het meest gelukkige koppel met hun geadopteerde dochtertje Lily.  

Bron: ABC

Emma & Hook – Once Upon a Time 
De ouders van Emma, Snow White en Prince Charming, zijn fantastisch samen. Maar de chemie tussen Emma en haar sexy piraat Hook spat er ook vanaf. Eerst ontkende Emma haar gevoelens voor Hook, oftewel Killian, maar toen ze het eenmaal toe liet vormden de twee een fantastisch koppel. Echt, waar vinden wij zo’n sexy piraat? 

Bron: ABC

Jack & Rebecca – This Is Us
De serie This Is Us wordt helaas (nog) niet uitgezonden in Nederland, maar het is er eentje die je hart doet smelten. Het stel in de serie, Jack en Rebecca, laat je precies zien hoe het ouderschap in elkaar zit. Dingen worden niet geromantiseerd en je ziet hoe ze struggelen met het opvoeden van hun baby’s. Maar Jack en Rebecca houden zielsveel van elkaar. Samen genieten, en leren, ze van hun kinderen. 

Bron: NBC

Barry & Iris – The Flash
De weg naar de liefde is niet altijd makkelijk en daar kan Barry over meepraten. Van kleins af aan had hij al een crush op Iris, maar Iris leek dit niet door te hebben. Het liefdesverhaal van de twee gaat ongelooflijk langzaam en wanneer het eindelijk wat lijkt te worden, gaat Barry er vandoor. Letterlijk, hij rent namelijk terug in de tijd. Gelukkig lijkt het nu wel weer wat te worden, maar we zullen geduld moeten hebben.

Bron: The CW

Stefan & Caroline – The Vampire Diaries
We hadden het er moeilijk mee toe Elena opeens interesse toonde in Stefans broer in Damon. We waren er gewoon een beetje gebroken van. Stefan en Elena leken namelijk zo goed bij elkaar te passen. Maar pure perfectie werd ontdekt toen Caroline en Stefan opeens gevoelens voor elkaar kregen. 

Bron: The CW

Poussey & Soso – Orange is the New Black
In de gevangenis zitten is niet ideaal, maar het is niet alleen maar ellende. Het kan soms zelfs een romance betekenen. Zoals bij Poussey en Soso bijvoorbeeld. De twee dames vielen voor elkaar en vormden een ontzettend mooi koppel. Dat Poussey kwam te overlijden, brak niet alleen Soso’s hart, maar ook dat van ons. 

Bron: Netflix

Jamie & Claire – Outlander
Claire werd zomaar gehuwd met Jamie omdat dat strategisch gezien wat handiger was. Ze voelde eerst niet zoveel voor de roodharige Schot, maar gelukkig kreeg Claire uiteindelijk ook zwakke knietjes van Jamie. De twee vormen het meest sexy stel dat je ooit hebt gezien en vullen elkaar aan. Wij willen dit ook! 

Bron: Starz

Luke & Lorelai - Gilmore Girls
De weg die Luke en Lorelai aflegden was een hele lange. Vier seizoenen verstreken tot er een keer iets gebeurde tussen de twee terwijl wij dit vanaf aflevering 1 van seizoen 1 al aan zagen komen. Gelukkig kwamen de twee samen en zíjn ze nog samen. In de reboot van Gilmore Girls stapten de twee zelfs in het huwelijksbootje. 

Bron: The CW

Wat is jouw favoriete televisiekoppel? 

Bron: mtv

Lees ook: 7x heerlijke dansfilms

Nieuwste artikelen

  • Grey's Anatomy stopt binnenkort volgens Ellen Pompeo

  • Recensie: Lake | 4 hartjes

  • Komt er toch nog een Lucifer seizoen 7?

  • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Zoek in artikelen