Deze dingen herken je als je altijd series in bed kijkt

Als je niet meer weet hoe je moet zitten aan de keukentafel of je je bank zat bent, vertrek je al snel met je laptop naar je bed. Een serietje kan jij ook prima vanuit je nest kijken. En hoewel het heerlijk is om je in je dekens te wikkelen, kent ook het binge watchen in bed z’n nadelen. 

Het is tijd om naar bed te gaan, maar echt moe ben je nog niet. Je kunt natuurlijk je boek van je nachtkastje afpakken, maar je hebt ook wel zin in iets makkelijker vermaak. Je besluit daarom je serie maar eens bij te kijken. Kijk jij weleens series in bed? Dan weet je dat…

… je op een gegeven moment echt niet meer lekker ligt op je linkerzij. Maar wanneer je na tien minuten ook niet meer zo lekker op je recht kant ligt, draai je je toch weer om. 

… op je rug liggen ook niet altijd makkelijk is. Als je een tv hebt, lukt het nog wel. Maar je laptop op je buik leggen is niet ideaal. 

… op je buik liggen helemaal onmogelijk is. Je tv keer je dan letterlijk je rug toen en ook op je laptop kijkt het allemaal niet zo fijn. 

… je je laptop echt aan de stroom moet doen wanneer je nog maar 9 procent hebt. Maar ja, dat ellendige rotsnoer ligt dan wel in de weg. Bah. 

… je op een gegeven moment maar op je telefoon gaat Netflixen.  

… de lader van je telefoon zo verrekte kort is. Hierdoor ben je genoodzaakt om door te blijven kijken met je arm in een hoek van 90 graden. 

… je op een gegeven moment moe wordt, maar je per se die ene aflevering af wilt kijken. Het gevolg? Inderdaad: je telefoon valt op je snufferd. 

… je niet weet wat je met je laptop moet als je moe bent. Je schuift hem opzij in je bed, maar bent de hele nacht bang dat je je dierbare bezit in een wilde kungfuslaapbeweging uit bed kickt. Toch wint luiheid het en laat je dat ding mooi naast je liggen. 

Welke dingen komen jou maar al te bekend voor?
Beeld: Giphy
Lees ook: Series met toffe spin-offs

Nieuwste artikelen

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Recensie: Twee zomers

  • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen