Gedachten die wij hebben tijdens het kijken van Greys Anatomy

We vinden het heerlijk om even uit onze eigen wereld te verdwijnen en onze favoriete dokters te werk zien gaan in Grey's Anatomy, inclusief alle drama die erbij hoort. Wij hebben de gedachtes op een rijtje gezet die door je heengaan tijdens het kijken van de show. 

Pas op: er kunnen spoilers tussen zitten.

12 jaar, 13 seizoenen en héél wat drama later zijn wij nog steeds hooked. Hoewel er al heel wat is gebeurd en een aantal van onze favoriete dokters al uit de serie zijn, kunnen wij maar niet stoppen met kijken. Toch gaan er altijd wel bepaalde gedachten door ons heen tijdens het kijken van de serie en we weten zeker dat jij deze óók weleens hebt gehad. 

1. “Had ik zakdoeken moeten pakken? Ja, ik had zakdoeken moeten pakken.”
We zitten er helemaal klaar voor en we nemen ons voor om dit keer niet te huilen wanneer er iets ergs gebeurt. Maar helaas, we zijn in totale shock als het personage dat misschien 20 minuten op ons beeldscherm te zien is dood gaat. En dan hebben we het nog niet eens over onze mentale situatie wanneer er weer eens een hoofdpersonage het lootje legt.

2. ‘Waarom gaat iedereen dood!?”
Deze hoeven wij eigenlijk niet eens nader te verklaren. George, Lexi, Mark, Derek… wanneer stopt dit!? En dan heb je nog ál die andere dokters die zomaar vertrokken zijn. 

3. “Waar halen ze hun tijd vandaan? Het lijkt wel of 24 uur daar meerdere dagen duurt.”
Gaan ze nou wéér naar die bar? En hoe kunnen ze zoveel tijd met hun kinderen doorbrengen én dronken worden terwijl ze 70 uur per week werken? Voor ons een grote vraag, maar hey: het geeft ons wél weer wat om naar te kijken.4. “Waarom heb ik nooit zo’n leuke dokter?”
Deze kunnen we je niet kwalijk nemen. Wij hopen natuurlijk niet dat we in het ziekenhuis belanden, maar mochten we ooit ons hoofd stoten, dan mag een dokter als McDreamy ons wel komen verzorgen.

5. “Ik weet al zoveel over medicijnen, zou zo dokter kunnen worden.”
Na 13 seizoenen en tig operaties kunnen we wel concluderen dat wij ondertussen al heel veel weten over het dokter zijn. Eerst wisten we nog niet eens waar de blinde darm zat, maar dat lieten de interns ons wel zien. Iemand een dokter nodig? Geen probleem, dit heb ik een keer op Grey’s Anatomy gezien! Wat nou med school? Shonda Rhimes taught us!

6. “Ik ben de komende 24 uur niet bereikbaar.”
Wij zijn na een heftige aflevering even niet in staat om te communiceren met de buitenwereld en het liefst hebben we niemand om ons heen zodat we alle gebeurtenissen uit de serie even kunnen verwerken. Maar ondanks de drama kunnen we niet wachten tot de volgende aflevering en zitten we dan ook meteen klaar zodra deze is verschenen.

Welke gedachte vind jij het meest herkenbaar? 
Bron: giphy, quoteshumor
Lees ook: 5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy 

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • Top 5 series met de lekkerste mannen

  • Ellen Pompeo's man had moeite met seksscènes in Grey's Anatomy

  • Er komt een bruiloft in de seizoensfinale van Grey's Anatomy seizoen 14

  • Onverwachte twist in Grey's Anatomy seizoen 15 trailer

  • De echte verhalen achter de meest bizarre medische gevallen in Grey's Anatomy

Zoek in artikelen