Dit houden series geheim voor ons

Van een serietje kunnen we allemaal wel genieten. Vooral als we een spannende volgen, kunnen we afleveringen achter elkaar kijken alsof er verder niets anders op de wereld is dan jij en die serie. De spannende dingen krijgen we vaak wel mee, maar het zijn juist de kleine details die makers van serie voor zich houden. Zijn jou de volgende ‘geheimen’ weleens opgevallen? 

De naam van Schmidt - New Girl
Je hebt Jess Day, Nick Miller, Cece Parekh, Winston Bishop en dan heb je Schmidt. Simpelweg Schmidt. Hoe die beste man voluit weet, dat weet niemand. Zijn voornaam is een nog groter geheim dan het dilemma rondom de kip en het ei. Ook het karakter Coach wordt (bijna) nooit bij zijn voornaam genoemd, maar die weten we tenminste wel: Ernest Tagliaboo. Eerlijk is eerlijk: met zo’n naam zouden we ook dankbaar gebruik maken van een bijnaam. 

Voor de New Girl fans die al bij het laatste seizoen zijn. Zijn naam wordt eindelijk bekend gemaakt!

De verdwijning van Jenny – Sabrina The Teenage Witch 
Kun je je Jenny nog herinneren? Zij was Sabrina’s bestie… tenminste, voor de duur van het eerste seizoen tenminste. Daarna verdween de sidekick opeens. Moest Sabrina’s heksenspeurneus zich niet even afvragen waar Jenny was gebleven? Nee hoor, Sabrina had al snel een nieuwe best friend gevonden. Oeh, harsh. Waar Jenny is gebleven, zullen we ons blijven afvragen. 

Het gezicht van de kok - 2 Broke Girls 
We hebben het nu natuurlijk niet over Oleg die voornamelijk in het voedseldoorgeefluik hangt en zijn ervaringen deelt met Max en Caroline. We hebben het over de kok die altijd maar op de achtergrond loopt, wiens buik wél in beeld is, maar wiens gezicht je nooit ziet. Ook hoor je hem nooit spreken. We zijn benieuwd naar zijn ware gezicht. 

Gezicht van de ‘Ugly Naked Guy’ – Friends
En daar stond het hele friends-gezelschap weer voor het raam wanneer de Ugly Naked Guy een move maakte. Iedereen moest natuurlijk een glimps van die beste man opvangen en commentaar leveren. In vele afleveringen werd de naked man genoemd, maar hoe hij eruit zag… Dat werd even geheim gehouden. Gelukkig hebben we dat mysterie wel ontrafeld! 

Gezicht van de moeder van Howard -  The Big Bang Theory
Je hoorde Howard haar naam regelmatig schreeuwen (én hard), maar tegen wie hij het nu echt had, blijft een mysterie. ‘Ma’, zo werd ze door haar zoon genoemd, maar hoe Mrs. Wolowitz, de moeder van Howard er nu echt uitzag, zullen we nooit weten. De serie liet duidelijk merken dat Howards ma luidruchtig was en af en toe, als we geluk hadden, werden we getrakteerd op een glimp van haar. 

Gezicht van de moeder van Peggy - Married with Children 
Wat we weten over de moeder van Peggy? Dat ze nogal wat extra gewicht met zich meesleepte. Maar hoeveel dat was zullen we niet weten, aangezien ze nooit in de serie te zien was. Er werden enkel grappen gemaakt over haar enorme gewicht en haar eetlust. Pas in seizoen 7 was haar stem te horen, maar een gezicht heeft ze nooit gekregen. 

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • Pretty Little Liars 8: Finale

  • Voor ik ga slapen

  • Stem op jouw favoriet & win Pretty Little Liars

  • Doe mee aan de mini-schrijfwedstrijd & win Pretty Little Liars in een nieuw jasje!

Zoek in artikelen